Abone Ol

Seda Sayan'ın programında skandal! Stüdyoda tekme tokat kavga çıktı

Medyafaresi.com özel / son dakika haberleri: Show TV'de yayınlanan Seda Sayan'ın Evleneceksen Gel programında az önce büyük bir kavga yaşandı.

Seda Sayan'ın programında tekme tokat kavga..

Seda Sayan'ın gelin ve damat adayları stüdyoda birbirine girdi... Kavga sırasında yaralananlar oldu.. Show TV'de büyük skandal patladı..

Geçtiğimiz aylarda Zuhal Topal'ın programında yaşanan dayak skandalının benzeri az önce Seda Sayan'ın programında da meydana geldi.

Çok sayıda kişinin karıştığı kavgada yaralananlar oldu.

Ömür adındaki damat adayının ilişkisi olan gelin adayı Özlem ile buluşturma sırasında tartışma çıktı.. Reklama girildi, fakat tartışma devam etti...

Ömür'ün çıktığı Özlem, diğer adaylardan iki kardeşin nişanlılarına laf atınca ortalık karıştı. Reklam arasına çıkınca, dışarıda kızlar Özlem ve kız kardeşi Solmaz'ın nişanlısı olan Kaan ile kardeşi, Ömür'ü çıkış kapısına yakın bir yerde sıkıştırıp dövmeye başladılar. Fena halde dövülen Ömür'ün kafası yarıldı, kavga açık alanda da devam etti.. Güvenlikler kavgayı zorlukla ayırabildi..

Programın devamında kavgaya karışanların stüdyoda olmadığı da dikkatlerden kaçmadı. Bütün bu olaylar sırasında Seda Sayan ise odasından çıkmadı. Canlı yayında olayla ilgili bir açıklama yapılmadı.

Medyafaresi.com