Abone Ol

Seda Sayan'a kavgalar yaradı ! Reyting listesinde ilk 30'a girdi

Gülben Ergen'in gelmesiyle başlayan tartışma reytinglere yaradı. Peki Seda Sayan reytingler ne yaptı?

Seda Sayan'a kavgalar yaradı

Önce evlilik programı yapan sonra format yasaklanınca kayıpları bulan ve insanları barıştıran Seda Sayan reytinglerde istediği sonucu elde edemiyordu.

Pazartesi gününden itibaren magazin programına başlayan Seda Sayan kavgalarıyla birlikte reytinglerde yükselişe geçti.

Seda Sayan pazartesi günü programına Gülben Ergen'i davet etmişti. Bilindiği üzere Gülben Ergen, Seda Sayan ve Yeşim Salkım ile kavgalıydı.

Seda Sayan ise bu üç isimle arkadaş. Herkes Seda Sayan'ın nereden tarafını seçeceğini merakla beklerken ünlü sanatçı seçimini Gülben Ergen'den kullandı. Daha sonra Seda Sayan'ın her zaman buluştuğu isim olan Seren Serengil kadırgalıyı takipten çıkarmıştı. Ama olay bununla sınırlı kalmadı.

2.GÜNDE DEMET AKALIN GELDİ

Seda Sayan'ın 2.gün programına Demet Akalın ve Okan Kurt geldi. Demet Akalın için hazırlanan klipte ise İbrahim Kutluay'a yer verildi. Bunun üzerine Seda Sayan, Demet Akalın tarafından da takipten çıkarıldı.

TAKİPTEN ÇIKARILDI REYTİNGLERE YARADI

Üst üste takipten çıkarılan Seda Sayan'a reytingler yaradı. Bir önceki programında istediği sonuçları elde edemeyen Seda Sayan kavgalar sayesinde deyim yerindeyse yaşadı. Hem TOTAL hem AB sıralamasında ilk 30'a girmeye başaran Seda Sayan böylelikle istediği sonuçları elde etti.

(internethaber)