Abone Ol

Seda Akgül: Ölen evladıma kavuşmak için sıramı bekliyorum

Sunucu Seda Akgül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hayatını üç yıl önce kaybeden köpeği için duygusal satırlar yazdı

Seda Akgül: Ölen evladıma kavuşmak için sıramı bekliyorum

Şimdilerde Hakan Ural'la birlikte Gel Konuşalım adlı programın sunuculuğunu üstlenen Seda Akgül, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan isimlerden.

Hayatına dair pek çok ayrıntıyı takipçileriyle paylaşmaktan geri durmayan Seda Akgül, duygularını tüm samimiyetiyle aktardığı paylaşımlarıyla da öne çıkıyor.

Seda Akgül’ün son paylaşımı ise üç yıl önce hayatını kaybeden köpeğiyle ilgili oldu. Onu ne kadar sevdiğini ve özlediğini satırlarına da yansıtan Seda Akgül şunları paylaştı:

''Evladım benim… Allah bana çocuk veya hamilelik nasip etmedi ama seni verdi… Seni ellerimle toprağa verişimin tam 3. yılı bugün. Ne kokun eksildi benden, ne sevgin… Sadece sana kavuşmak için sıramı bekliyorum… Tek aşkım… Sıramı da benim için üzülmesinler diye bekliyorum. Sen gittin ya … Panik atağım bile geçti. Nasıl olsa canım beni bekliyor yeşil çimenlerde… Geleceğim annem… Sen üşüme. Benim üzüm gözlümm… Benim kara gözlüm…. Benim hüzün gözlüm… Kirpiğine kurban olayım.''