Abone Ol

Zarrab'tan aldığı saati bileğine takanlar hesap versin

Gazeteci İsmail Saymaz, Türkiye'ye dönen Atilla'nın suçsuz olduğunu belirterek, "Biz asıl Rıza Zarrab’ın gelmesini ve arkasına Türk bayrağı koyup ona vatanseverlik lütfedenlerle, önüne yatanlarla, Ondan aldığı saati bileğine, kravatı boynuna takanlarla birlikte hesap vermesini bekliyoruz" dedi.

Zarrab'tan aldığı saati bileğine takanlar hesap versin

ABD'nin İran'a yönelik yaptırımlarını delme davasında jüri tarafından altı suçlamadan beşinden suçlu bulunan ve 32 aylık hapis cezasını tamamlayan eski Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla, New York JFK Havalimanı'ndan havalanan Türk Hava Yolları'nın TK 2 sefer sayılı uçağı ile, saat 11.30'da İstanbul Havalimanı'na indi.

Atilla'yı ailesi, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan ve Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan karşıladı.

Gazeteci İsmail Saymaz, 32 ay sonra Türkiye'ye dönen Atilla'nın suçsuz olduğunu belirterek, "Biz asıl Rıza Zarrab’ın gelmesini ve Türkiye’de, bir zamanlar arkasına Türk bayrağı koyup ona vatanseverlik lütfedenlerle, önüne yatanlarla, Ondan aldığı saati bileğine, kravatı boynuna takanlarla birlikte hesap vermesini bekliyoruz" dedi.

Zarrab'tan aldığı saati bileğine takanlar hesap versin - Resim: 1