Abone Ol

Savaşçı'nın 40 kişilik eski ekibi hangi diziye geçti?

Yapımcılığını Barakuda Film ve Es Film'in üstlendiği Kanal D'nin İsimsizler dizisi yeni bölümlerin çekimlerine dün başladı. Teaser'ının montajı yapılan İsimsizler, yeni sezona bir dizi yeniliklerle giriyor.

Savaşçı'nın 40 kişilik eski ekibi hangi diziye geçti?

Projenin sadece yönetmeni, teknik ekibi ve senaristleri değil, çekildiği şehir bile değişti. Uğur Güneş, Sedat Mert ve Bülent Alkış gibi ünlü isimlerin başrolünü oynadığı diziye bu sezon Hande Soral'ın katılacağı açıklanmıştı.

Projede Kaymakam Fatih'le yakınlaşacak olan Soral'ın son dizisi Evlat Kokusu da yine Kanal D'de ekrana gelmişti. Dizinin kadrosuna ayrıca bu sezon FOX'un Savaşçı dizisinden ayrılan Mert Öcal, Kürşat Alnıaçık, Osman Wöber, Berkan Şal ve Atsız Karaduman katıldı.

İsimsizler'in çekimleri de Balıkesir'den İstanbul'a taşındı. Dizinin yönetmen koltuğuna geçen sezon Savaşçı'dan olaylı şekilde ayrılan Volkan Kocatürk geçti. Ünlü yönetmen ve teknik ekibi eski yapım şirketi Limon Film'le mahkemelik olmuştu. Hukuk savaşına devam eden Kocatürk, İsimsizler'de Savaşçı'nın yaklaşık 40 kişiden oluşan eski ekibiyle yeniden çalışmaya başladı.

Konuyla ilgili ünlü yönetmen Volkan Kocatürk, "Bu bir örgütlenme değil, kendiliğinden gelişen bir durum. Aynı kaderi paylaşmaktan dolayı yaşanan bir yol arkadaşlığı...." yorumunu yaptı.

(Medyatava)