Abone Ol

Sapık pizza kuryesi tam 4 ay genç kadını cinsel ilişkiye girerken izledi

Medyafaresi.com Dış haberler: Bir pizza restaurantının kuryesi Alin-Sergui Dragan genç bir kadının evini 4 aydır izlediğini itiraf etti.

Sapık kurye tam 4 ay genç kadını cinsel ilişkiye girerken izledi

Lara Sili / Medyafaresi.com Dış haberler:

Bir pizza restaurantının kuryesi olan Alin-Sergui Dragan her gün genç bir kadının evinin önüne gitti ve camdan genç kadını izledi.

 Alin-Sergui Dragan evli ve iki çocuk babası olan bir kuryeydi. Alin-Segui aylar boyunca genç kadının evinin önünde genç kadını izledi. Sapık kurye genç kadını başka bir erkek ile cinsel ilişkiye girerken izlediğini itiraf etti.

26 yaşındaki genç kadın 21 Temmuz gece saat 03:00 evinin önünde kendini izleyen pizza kuryesini fark etti. 4 gün sonra saat 01:00'de Alin-Segui genç kadının evinin zilini çaldı ve genç kadına iğrenç bir teklifte bulundu.

Alin-Segui genç kadına "Seni ve erkek arkadaşını geçen gün seks yaparken gördüm. Cinsel ilişkiye girmekten zevk alıyor gibi duruyordun. Bu gece gelip seninle seks yapmak istiyorum. 4 aydır seni erkek arkadaşınla sevişirken ve mastürbasyon yaparken izliyorum. İzlediğimin farkındasın ve hoşuna gidiyor biliyorum" dedi.

Dava ile ilgilenen hakim Alin-Segui Dragan'ın bu hareketlerini iğrenç ve hastalıklı bulduğunu söyledi. Dragan 12 haftalık bir hapis cezasına çarptırıldı. Genç kadın Dragan'a karşı 5 yıllık bir uzaklaştırma emri çıkartırdı.