Abone Ol

Saniye saniye cinayet anı!!! Sokak ortasında kafasına silah sıkıp öldürdüler!!! VİDEO

İstanbul'da sokak ortasında 6 kişi bir başka kişiyi yere yatırıp kafasına ateş etti. Namus için gerçekleştirildiği öne sürülen infazın görüntüleri yakındaki bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Saniye saniye cinayet anı!!! Sokak ortasında kafasına silah sıkıp...

ÜMRANİYE'de Celal Seyhan, alınan aile meclisi kararıyla, kardeşinin eşi yalnızken evine zorla girmeye çalıştığı öne sürülen 37 yaşındaki Ali Erden'i sokak ortasındaki parkta herkesin gözü önünde yanındakilerle yere yatırıp başına ateş ederek öldürdü. Namus için gerçekleştirildiği öne sürülen infazın görüntüleri yakındaki bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
      Olay, Ümraniye Sütçü İmam Caddesi'ndeki bir parkta meydana geldi. İddiaya göre Ali Erden, önceki gün Burhan Seyhan'ın İstiklal Mahallesi Birlik Caddesi'ndeki evine eşi Deniz Seyhan yalnız olduğu sırada zorla girmeye çalıştı. Bu sırada eve gelen Burhan Seyhan ile Ali Erden kavga etti. Kavganın ardından Erden ile Seyhan, polis ekipleri tarafından polis merkezine götürüldü. Ali Erden ile Burhan Seyhan, geceyi karakolda geçirdi. İki kişi ifadelerinin ardından dün sabah polis merkezinden serbest bırakıldı.


      Burhan Seyhan, olayı yakınları Celal, Adem, Ramazan, Yaşar, Nihat ve Hasan Seyhan'a anlattı. Bunun üzerine toplanan aile meclisi, Ali Erden'in öldürülmesine karar verdi. Dün saat 14.51'de Erden'i takip eden Burhan Seyhan'ın yakınları, parkta yakalayarak herkesin gözü önünde yere yatırdı. Çevredekiler ne olduğunu anlamadan Burhan Seyhan'ın ağabeyi olduğu belirtilen Celal Seyhan, yanındakilerin yere yatırdığı Erden'in başına elindeki tabancayla ateş etti. Olayı görenler büyük bir panikle koşuşmaya başladı. Cinayeti işleyen zanlılar ise kaçtı. Cinayet, yakınlardaki bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.
  
     EVE GİRMEDİÄžİNİ SÖYLEDİ

      Polis ekipleri, Burhan Seyhan'ı cinayeti azmettirmekten, yakını olan diğer 6 kişiyi de cinayet işlemek suçundan yakalayarak gözaltına aldı. Öldürülen Ali Erden'in polise verdiği ifadesinde, evine zorla girmeye çalıştığı iddia edilen Deniz Seyhan'ı tanımadığını belirtti. Erden, Seyhan'ın çocuğunun evine gitmesine yardımcı olduğunu, çocuğu eve teslim ettiği sırada Burhan Seyhan'ın geldiğini ve kendisine saldırdığını söyledi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
  

      milliyet