Abone Ol

Sakarya'da dehşet! Patronunu eşi ve kızını öldürüp intihar etti!

Sakarya’da, İsmail Bozbay, müteahhit olan patronu Ahmet Kuzgun'u namaz kıldığı sırada sırtından üç el ateş ederek öldürdü. Katil zanlısı Bozbay, olay yerinden kaçıp daha sonra gittiği evinde de, eşi Aycan ve küçük kızları Serra'yı silahla öldürüp intihar etti

Sakarya'da dehşet! Patronunu eşi ve kızını öldürüp intihar etti!

Sakarya’nın Erenler İlçesinde tartıştığı patronu Ahmet Kuzgun’u sırtından vuran ve olay sonrası kayıplara karışan İsmail Bozbay, evine gidere eşi Aycan ve 3 yaşındaki kızı Serra’yı da öldürdükten sonra intihar etti. Bozbay'ın eve geldikten sonra eşini de Ahmet Kuzgun gibi namaz kılarken öldürdükten sonra küçük kızını da kalbinden vurduğu öğrenildi.

Ramiz Kaan Oktar'ın edindiği bilgilere göre, Sakarya’nın Erenler İlçesinde Ahmet Kuzgun’a ait inşaat ofisinde çalışan İsmail Bozbay daha önce alacak ve verecek meselesi yüzünden tartıştığı patronuyla tekrar tartışma yaşadı. Tartışma büyüyünce Ahmet Kuzgun çalışanı İbrahim Bozbay’ı ofisten kovdu. Dışarıya çıkan İbrahim Bozbay bir süre sonra tekrar ofise dönerek o sırada namaz kılan Ahmet Kuzgun’a 3 el ateş ederek olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 ekiplerince yapılan kontrollerde Ahmet Kuzgun’un hayatını kaybettiği belirlenirken polis kayıplara karışan katil zanlısı İbrahim Bozbay’ı yakalamak için çalışma başlattı.

Sakarya'da dehşet! Patronunu eşi ve kızını öldürüp intihar etti! - Resim: 1

İsmail Bozbay tarafından öldürülen müteahhit olan patronu Ahmet Kuzgun.

POLİS EVİNDE ÖLÜ BULDU

Sakarya Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından İbrahim Bozbay’ın ikametine gece 02:30 sularında yapılan baskında kapıyı kırarak eve giren emniyet ekipleri katil zanlısı İbrahim Bozbay’ın yanı sıra eşi Aycan Bozbay ve 3 yaşındaki kızı Serra Bozbay’ın cansız bedeniyle karşılaştı. Olay yerine çağırılan 112 ekipleri 3 kişinin hayatını kaybettiğini belirledi.

NOT BIRAKMIŞ

Evde yapılan aramada İsmail Bozbay'ın intihar etmeden önce bıraktığı mektup bulundu. Bozbay'ın mektupta, alacağı olduğu Kuzgun'un parayı veremeyeceğini söylediğini, korkutmak isterken onu kazara vurduğunu yazdığı öğrenildi. Bozbay, ailesini ise kendisinden sonra perişan olmaması için öldürdüğünü yazdığı ortaya çıktı.

İsmail Bozbay’ın bıraktığı notta küçük kızını öldürdükten sonra pişman olduğunu ancak olay sonrası ailesinin sorun yaşamaması için ailesini öldürdüğünü ve kendisinin de pişmanlık yaşayarak intiharı seçtiği ifadeleri yer aldı. 4 sayfalık not emniyet ekiplerince incelemeye alındı.

Bozbay'ın bıraktığı notta "Ahmet'i korkutmak için yanıma aldığım silahla kavga sonrasında tekrar ofise girerek cinnet haliyle onu öldürdüm. Bu sebeple pişmanım. Eve geri geldiğimde eşimi ve kızımı öldürdüm. Kızım ve eşim benden sonra perişan olmasınlar istedim. Benim bugüne kadar ödenmemiş bir tane trafik cezam dahi yoktu. Neden böyle bir şey yaptım bilmiyorum, pişmanım" dediği öğrenildi.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Bozbay Ailesi'nin cenazeleri de otopsi yapılmak üzere Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Otopsi Merkezi'ne kaldırıldı. Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekiplerince patronunu öldürdükten sonra eşi ve kızını öldürdüğü ihtimali üzerinde durulan olay ile ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.