Abone Ol

Şahsiyet dizisinin müzikleri listeleri zorluyor

Ay Yapım’ın puhutv’de yayınlanmaya başlayan yeni dijital dizisi “Şahsiyet”in jenerik müziği Spotify ve itunes dijital müzik platformlarında üst sıraları zorluyor.

Şahsiyet dizisinin müzikleri listeleri zorluyor

Ay Yapım’ın puhutv’de ilk üç bölümü yayınlanan yeni dijital dizisi “Şahsiyet”in jenerik müziği milyonlarca şarkıya erişimi sağlayan dijital müzik sitesi Spotify’da kısa sürede üst sıralara yükseldi. Büyük ilgi gören dizinin müzikleri Oblivion (Şahsiyet’in orijinal dizi müzikleri) olarak Spotify Türkiye Viral 50 listesinde hafta boyunca 7. sıraya kadar yükseldi. Şahsiyet dizisinin müzikleri yine itunes haftanın en iyileri bölümünde 8. sıraya kadar yükselerek büyük başarı sağladı. Sertaç Özgümüş ve Güntaç Özdemir tarafından yapılan dizinin özgün müzikleri bundan sonra da dijital platformlara yüklenmeye devam edecek.

“Şahsiyet” üç bölüm halinde, puhutv’de yayınlanıyor

Cumartesi gecesi ilk üç bölümü puhutv’de izleyicisiyle buluşan “Şahsiyet”te 65 yaşındaki adli katip memurluğundan emekli olan Agah (Haluk BİLGİNER) ile cinayet büro amirliğindeki tek kadın polis olan Nevra’nın (Cansu DERE) kesişen yolları, heyecan dolu bir hikaye olarak karşımıza çıkıyor. Peki, Agâh ve Nevra’nın adım adım birbirlerine yaklaşmaları sadece bir tesadüf mü yoksa büyük bir bulmacanın eksik bir parçası mı?

Hakan Günday, ilk kez bir dizi için senaryo koltuğuna oturduğu “Şahsiyet”i kendi özgün hikayesinden senaryolaştırdı. Daha önce “Daha” filminde birlikte çalışan başarılı ikili Günday ve Saylak, Ay Yapım’ın yeni dijital dizisi “Şahsiyet” için tekrar bir araya geldiler.

Puhutv’de yayınlanan dizide Haluk Bilginer, Cansu Dere, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu, Hüseyin Avni Danyal, Necip Memilli, Ayhan Kavas, Önder Selen, İbrahim Selim, Fırat Topkorur, Recep Usta, Alptekin Ertürk, Rabia Soytürk ve Müjde Ar rol alıyorlar.