Abone Ol

Şahin Tepesi 3. yeni bölüm fragmanı: Melek Tuna'ya karşı

Şahin Tepesi dizisi 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. ATV'de Cuma akşamı 2. son bölümüyle ekrana gelen Şahin Tepesi'nde çocuklarıyla birlikte İstanbul'a gelen Melek şirketin borcu için ödeme planını karşısında buldu.

Şahin Tepesi 3. yeni bölüm fragmanı: Melek Tuna'ya karşı

Ancak Melek, Tuna'nın avukatını etkiledi. Melek, Tuna'ya karşı dik duruşuyla dikkat çekerken, teklifini de kabul etmedi. Şahin Tepesi 3. yeni bölüm fragmanında ise Melek, Tuna'nın teklifi karşısında şoke oluyor. İşte Şahin Tepesi yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti.

Zerrin Tekindor, Ebru Özkan, Murat Aygen, Boran Kuzum, Aybüke Pusat, Esra Dermancıoğlu, Kaan Taşaner, Leyla Tanlar ve Mustafa Mert Koç'un başrollerde oynadığı Ay Yapım imzalı ATV'nin yeni dizisi Şahin Tepesi, 2. bölümüyle ekrana geldi. Şahin Tepesi son bölümde Melek'in yıllar önce terk etmek zorunda kaldığı İstanbul'daki baba evine dönmesiyle güç savaşları başladı.

ŞAHİN TEPESİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Melek'in, yıllar önce terk etmek zorunda kaldığı baba evine dönmeye karar vermesi Tuna ile arasındaki güç savaşının başlangıcı olur. Tuna hem kocası Demir'in eski aşkının yakınlarında olmasından hem de Melek'in, babasının ölümünün ardındaki sırrı öğrenmesinden korkmaktadır.

Verda ve Cem de annelerinin bu kararına karşı çıksalar da sonunda uymak zorunda kalırlar. Efe'nin ihaneti Ezgi'nin çılgınca bir karar almasına neden olurken, Verda ile karşılaşması ileride yangına dönüşecek aşkın ilk ateşini yakar. Tuna, Melek'i geri göndermek için elinden geleni ardına koymayacaktır.

Borç batağındaki Melek'i maddi yönden köşeye sıkıştırmak için ilk hamlesini yaptığında, Cem'in büyük hatası O'na büyük bir fırsat daha verir. Sakladığı sırrın yükünü taşımaktan yorulan Deniz, annesinin baskısına dayanmakta zorlanırken, büyük bir sürprizle karşı karşıya kalır.

İŞTE ŞAHİN TEPESİ 3. BÖLÜM FRAGMANI



ŞAHİN TEPESİ'NİN GÜÇLÜ KADINLARI ROLLERİNİ ANLATTI

Türkiye'nin ilk Emmy ödüllü dizisine imza atan Saral'ın gözünden izlediğimiz bu kadınların başında Tuna Akdora olarak izlediğimiz Zerrin Tekindor ve Melek Özden rolüyle izleyicilerle buluşan Ebru Özkan geliyor.

Gerçek hayatta bir kadının en çok ekonomik açıdan güçlü olması gerektiğini söyleyen Tekindor, Tuna'yı şu sözlerle anlatıyor:

"Yapabilirim deyip yapmış biri Tuna. Kendi kendine sahip olduğu gücün elinden alınmasına asla izin vermeyecek biri. Karşısına çıkan engellerle mücadele ederken de cesur ve ürkütücü."

"KİM OLDUĞUMUZU KENDİMİZE KANITLARSAK GÜÇ BURADA BAŞLAR!"

Özkan ise Melek karakterinin gücünü yaralarından aldığını söylerken, "Kadınlar yaradılış gereği güçlü ve üretken varlıklardır, önemli olan bunun farkında olmaktır"sözleriyle de her kadının güçlü olduğuna vurgu yapıyor.

Melek'in kızı Verda'ya hayat veren Aybüke Pusat ise Verda'nın adalet duygusunun çok güçlü olduğunu söylerken, gerçek hayatta güçlü olmanın kaynağını şuna bağlıyor: "Potansiyelinin farkında olmak yeterli. İnsan, istediği her şeyi yapabileceği, her yere gidebileceğini bilmeli. Tek kuralı, hayatında sadece kendi sözünün geçmesi olmalı."

'Şahin Tepesi'nde, bazı sırları öğrendikçe özellikle ablası Tuna karşısında güçlü durmaya çalışacak olan Ceylan'ı canlandıran Esra Dermancıoğlu; gerçek hayatta karakterinin aksine kendi ayaklarının üstünde duran ve kimliğini bulmuş biri olarak Ceylan'ın onu takdir edeceğini söylüyor. Gücün kaynağını ise vurucu bir cümleyle özetliyor: "Kim olduğumuzu biz kendimize kanıtlarsak işte bence güç burada başlar."

Tuna'nın kızı Deniz'e hayat veren genç oyuncu Leyla Tanlar ise Deniz'in güçlü yanını şu şekilde anlatıyor: "Genç yaşına rağmen kazayla bile olsa bir ölüme sebebiyet vermenin vicdani ağırlığını taşıyabilmek adına verdiği mücadele ve yaşadığı bütün iç çatışmalara rağmen ayakta kalabilmesi onu güçlü kılıyor."

'Şahin Tepesi'nin dünyasını yaratan yönetmen Hilal Saral ise bu güçlü kadınları şöyle tanımlıyor: "Şahin Tepesi'nde izleyiciler birbirinin hayatını çalan iki kadının kuvvetli çatışmasının ortasında kalan bir aşka tanık olacaklar.

Bu iki kadının arasında geçmişten gelen bir aşk hesaplaşması da var. Sadece bu iki kadının değil, hikayemizdeki diğer kadınların da hem kendileriyle hem de başkalarıyla hesaplaşmalarına tanık olacaksınız. Sahip oldukları güçleri konuşacak dizide."

ŞAHİN TEPESİ GENEL KONUSU

Birbirlerinin hayatından çalan iki kadının hak ve güç savaşı... Bu savaşın ortasında kalan iki gencin aşkları için verdikleri mücadele… Bir ölümün ardındaki büyük sır... Birlikte büyüdüğü Tuna'nın (Zerrin Tekindor) oyununa gelen Melek (Ebru Özkan), işlemediği bir kabahat yüzünden babası tarafından evden kovulmuş ve mirastan mahrum edilmiştir.

Yıllar sonra babasının cenaze törenine katılmak için döndüğünde iki yetişkin çocuğu olan dul bir kadındır. Gençlik aşkı Demir (Murat Aygen) ise Tuna'yla evlenmiş ve onların da iki çocukları olmuştur. Babasının vasiyeti, iki çocuğuyla borç içinde hayat mücadelesi veren Melek için ne kadar şaşırtıcı ise, Tuna için de büyük sürpriz olur.

Tuna'nın çapkınlığıyla ünlü oğlu Efe'yle (Boran Kuzum), Melek'in kızı Verda (Aybüke Pusat) arasındaki kıvılcım gelecekteki aşkın habercisidir. Kocasına saplantılı bir şekilde aşık olan Tuna, hem Demir'i, hem de sahip olduğu serveti kaybetme endişesi yaşarken, en çok Melek'in babasının ölümünün ardındaki sırrı öğrenmesinden korkmaktadır.

Omuzlarında en az Tuna'nınki kadar büyük bir sır yükü taşıyan Melek'in son anda verdiği karar, herkesin hayatındaki dengeleri alt üst edecektir.