Abone Ol

Şahan Gökbakar paylaştı, ırkçılık yapmakla suçlandı

Şahan Gökbakar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki çekti.

Şahan Gökbakar ırkçılık yapmakla suçlandı!

Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonası’nda 15-17 yaş kategorisinde altın madalya kazanan Ayşe Begüm Onbaşı bir anda Türkiye gündemine oturdu. Tek başına ülkemizi temsil eden ve sonunda böylesi bir zafere imza atan Ayşe’nin futbolla yatıp kalkan Türkiye’de gündem olması dikkat çekerken pek çok ünlü isim de yaptıkları paylaşımlarla genç kıza destek verdi. Türk sporcularının yurt dışında kazandığı madalyalar yanında pek çok devşirme sporcumuz da Türkiye’ye zaferler kazandırıyor. Komedyen Şahan Gökbakar da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, devşirme sporcularımıza göndermede bulunmuş. Gökbakar bu sporcular için ‘Bu pırıl pırıl Türk gençleriyle gurur duyuyoruz… Helal olsun!’ ifadesini kullanınca beklemediği tepkilerle karşılaşmış.

İşte Şahan’ın paylaşımı ve altına gelen yorumlar:

Şahan Gökbakar paylaştı, ırkçılık yapmakla suçlandı - Resim: 1

orhan_cemsit Bu ülkedeki bir çok gereksizden daha çok Türk’ler #.!!!!

sitkiemrekarabulut En azindan bunlar vasifli Avrupa sampiyonu olan vatandaşlarimiz…vasifsiz Suriyelilerin mangal yapip denize girerken görüntülerini de paylasirsan sevinirim..Naim de devşirmeydi…halter çağ atladi…

bld06muhsin Gerçek bizim olan bebeler koşmayı pek sevmezler

nil388 Yok Türk değillermiş bizden olsalarmış da 10. olsalarmış ne gerek var bu ırkçılığa! Şampiyonayı izlediniz mi bilmiyorum ama o sporcuların hepsi kazanınca armayı öptü Türk bayrağı açtı. Türkiye adına yarışmaktan gurur duyduğunu söyledi. Ne demiş Atatürk ” Ne mutlu Türk’üm diyene ” böyle bir ırkçılığa gerek yok.

trgyevrn Suriyeliden Türk olacaksa bunlar on kat daha türk. Helal olsun

temiz.idris Primsiz sporcular bunlar