Abone Ol

Saffet Sancaklı’dan Rasim Ozan Kütahyalı'ya: Dün FETÖ’cü olan bu şahıs...

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Rasim Ozan Kütahyalı hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Saffet Sancaklı’dan Rasim Ozan Kütahyalı'ya: Dün FETÖ’cü olan bu şahıs...

Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı’nın Beyaz TV’deki programda Boşnakları aşağılayan sözlerine tepki gösteren ve Kütahyalı’ya ‘’Şerefsiz’’ diyen MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Sancaklı, “Etnik ve inanç farklılığı gözetmeksizin Türk milleti başta olmak üzere tüm insanlığa karşı suç işlemiştir. Ekmeğine ve millete saygısı olmayan, özürü kabahatinden büyük olan, adını anmayı ar kabul edeceğim şahıs gibi şarlatanları TV ve gazetelerde görmeyi Türk milleti hak etmiyor” dedi.

DÜN FETÖ'CÜYDÜ

TBMM'de bir basın toplantısı düzenleyen Sancaklı. ''Boşnak kardeşlerimiz Türk milletinin ayrılmaz bir parçası, şerefli bir mensubudur. Onlar ki İslam sancağı düşmesin, Türk devleti var olsun diye tarifsiz acılar çekmiş, soykırımlara maruz kalmıştır'' dedi ve şunları söyledi:

“Milletin parası ile oturup milletin değerlerine küfredenler, ahlaksızca sözler sarf edenler bu cesareti nereden almaktadır? Ahlaktan yoksun şahısların bırakın televizyonlarda belden aşağı muhabbet etmeyi, toplumun karşısına çıkıp söz söyleme cesaretini bulamaması gerekmektedir. Bu şahıs dün de FETÖ'cü olmakla övünüyordu. Ailecek devlet imkanlarından nemalanarak milletin değerlerine hakaret etmeyi marifet zanneden kendini bilmezlere milletten kazandıkları ile millete küfür edilemeyeceğini hatırlatmak gerekmektedir.

MEDYA PATRONLARINA ÇAĞRI

Ölçüyü yitirmiş olan adı gereksiz şahıs elbette ahlak çizgisine çekilecektir. Milletin karşısına TV ekranına alkollü çıkyıysa durumu daha da vahimdir. Tüm yazılı ve görsel medya sahiplerinden ve yöneticilerinden bu şahsı bir daha milletin önüne çıkarmamalarını bekliyoruz.”