Abone Ol

Şafak Sezer elektrik ve su faturalarına neden isyan etti?

Ünlü oyuncu Şafak Sezer'in yer aldığı bir video sosyal medyada olay oldu. Şafak Sezer'in elektrik ve su faturalarında ki çarpıklıklara değindiği video bir anda paylaşım rekorları kırdı.

Ünlü oyuncu Şafak Sezer'in yer aldığı bir video internette merak konusu oldu. Usta oyuncu sistemdeki çarpıklıklara dair yaptığı açıklamaların yer aldığı video ile gündeme bomba gibi düştü.

Vatandaşlardan büyük ilgi gören video da Sezer, elektrik ve su faturalarında ki çarpıklıklara değinirken, faturalara yüklenen abartılı giderlerle vatandaşların kullandıkları elektriğin iki katı fatura ödemek zorunda bırakıldığına vurgu yapıyor.

Söz konusu videonun Youtube paylaşım sitesine yüklenmesinden kısa bir süre sonra yüzbinlerce kullanıcı tarafından paylaşılması sonrasında videonun şafak Sezer'in Çetin Altay ile birlikte başrolünü paylaştığı YALAN DOLAN isimli sinema filminden bir kare olduğu ortaya çıktı.

Sistemdeki aksaklık ve hataları dile getiren filmin 1 Mart'ta seyircisi ile buluşacağı öğrenildi.

Filmin başrol oyuncusu Şafak Sezer ise video ile ilgili yaptığı değerlendirmede sıradışı ve değişik bir film yaptıklarını, seyircilerin kendisini bu film de bambaşka bir karakter de izleyeceklerini söyleyerek "Hep güldürmek olmaz, biraz düşündürmek ve sorgulatmak gerek. Yalan dolan böyle bir film oldu" diye konuştu.

Şafak Sezer'in o videosunu izlemek için tıklayınız