Abone Ol

Şafak Sezer'den sinir krizi açıklaması: Gönül kırıklığı var

Türk Malı dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanan Şafak Sezer geçtiğimiz yıl geçirdiği sinir kriziyle ilgili konuştu.

Şafak Sezer'den sinir krizi açıklaması: Gönül kırıklığı var

Şafak Sezer, 'Kolpaçino' ve 'Kutsal Damacana' filmlerinden söz açılınca, "Genelde benim filmlerim devam filmi olduğu için eleştiriliyor. Gönül ister bir tanede kalalım, seyirci ve yapımcı karar veriyor. Israr, ısrar... Devam filmlerini sevmiyorum, ama ısrar oluyor. 3-4 kez olması rahatsız ediyor" şeklinde konuştu.

Milliyet'ten Seçkin Şenvardar'ın haberine göre bu yıl, 'Banka İşi' adlı bir film yapacağını anlatan Şafak Sezer, "Banka soygunu hikayesi olacak. Gayet ciddi bir iş, sürpriz ve ünlü isimler olacak. Filmde saç ve makyaj değişikliği yapacağım" dedi.

"GÖNÜL KIRIKLIĞI VAR"

Geçen yıl evinde sinir krizi geçirirek bir süre hastanade tedavi olan ardından kalbine stent takılan oyuncu, gönül koyduğu insanların olduğunu belirterek, "Tekrarlamaması dileğimiz. 'Kas boşalması' diyelim ona biz, kaslar sıkışma yapınca sinir yaptı. Pişmanlıklarım var tabii, olmaz olur mu? İkinci stenti taktılar, iki kızım, iki stentim, bir evim, bir eşim, bir arabam öyle yaşıyoruz. Gönül kırıklığı olabilir liste yaptım evde duruyor" ifadelerini kullandı.