Abone Ol

Şafak Sezer: Delirsem herkesi ısırırım!

Sinir krizi geçirip hastanelik olan Şafak Sezer, Hz. Yuşa Tepesi’nde konuştu: “Delirsem buradaki herkesi ısırırım. Çok yorgundum. 12 yıllık birikimdi. Hastaneye yatıp sakinleştirici aldım”

Şafak Sezer: Delirsem herkesi ısırırım!

Son filmi ‘Kolpaçino 3. Devre’yle gişede istediği başarıyı yakalayamadığı için sinir krizi geçirdiği iddia edilen oyuncu Şafak Sezer ilk kez konuştu. Miraç Kandili’nde Hz. Yuşa Tepesi’ndeki türbeye giderek dua eden oyuncu, muhabirleri bir kafeye davet ederek yaşadıklarını anlattı. Hastaneden kaçmaya çalıştığı iddia edilen Sezer, refleksoloji tedavisinin ardından taburcu edildiğini belirterek şöyle konuştu:

“2 gün hastanede kaldım. 2 gündür de yanımdaki insanlarla beraberim. Bir soralım deliliğim var mı? Delirsem herkesi ısırırım. Rahatsızlığım gişe yüzünden değil. Her gün dizi, film, setler aralıksız çalıştım. Kendime hiç zaman ayıramadım. Çok yoruldum. 12 yıllık birikimdi. Çocukluk arkadaşımı da kaybettim. Her şey üst üste geldi. Tedavi gördüm. Sakinleştirici aldım.”

Röportajın ardından komaya girdi!

Hz. Yuşa Türbesi’ni ziyareti sırasında aşırı heyecanlanan Şafak Sezer, muhabirlerle yaptığı görüşmenin ardından panik atak yaşadı. Şekerinin düştüğünü zanneden Sezer, toparlanmak için 3 porsiyon tatlı yiyince şeker komasına girdi. Hemen hastaneye kaldırılan oyuncunun şekeri 540’a çıktı. Sezer’e acil müdahale edildi. Kontrolde kalp damarlarından biri tıkalı çıkınca ikinci kez stent takıldı.

Şafak Sezer sinir krizi

Şafak Sezer 'iyiyim' mesajı