Abone Ol

Sabancı ailesine büyük şok! Sakıp Ağa'nın torunu kaçırıldı mı?

Merhum işadamı Sakıp Sabancı’nın torunu Melisa Tapan (17), polisi alarma geçirdi...

Sabancı ailesine büyük şok! Sakıp Ağa'nın torunu kaçırıldı mı?

Anne Sevil Sabancı’nın “Kızım kayıp” başvurusuyla aile şok yaşarken, 48 saat sonra Melisa Tapan, arkadaşı Berk Memik ile ortaya çıktı. Çocuk Şube’ye götürülen gençler 6 saat içeride kaldı. Sabancı Ailesi Berk Memik’ten şikâyetçi oldu.

Sabancı Ailesi, Melisa Tapan’ın iki gün kayıp şokunu yaşadı. Merhum işadamı Sakıp Sabancı’nın 17 yaşındaki torunu Melisa Tapan’a ulaşamayan anne Sevil Sabancı’nın eski eşi Eren Tapan’dan olan kızı Melisa, İstanbul polisine alarm verdirdi.

ANNESİ POLİSE BAŞVURDU
İddiaya göre, Sevil Sabancı, geçtiğimiz pazar günü sabah saatlerinde Tarabya Ferahevler’deki villasından dışarı çıktı. Anne Sabancı, öğleden sonra geldiğinde, Melisa evde yoktu. Kızını merak eden Sevil Sabancı, cep telefonundan aradı, ancak Melisa’nın telefonu kapalı çıktı. Bunun üzerine Sevil Sabancı, sitenin güvenlik noktasına giderek kızının dışarı çıkıp çıkmadığını sordu. Güvenlik görevlisi ise siteden çıkan olmadığını söyledi. Sevil Sabancı zaman kaybetmeden polise başvurdu.

DUVARDAN ATLAMIŞLAR
Melisa Tapan için yapılan kayıp başvurusu üzerine polis alarma geçti. Hemen site çevresinde inceleme başlatıldı, güvenlik kamerası görüntülerine el konuldu. Görüntülerden Melisa Tapan’ın beraberinde genç bir erkekle yürüdüğü, ikilinin siteden duvardan atlayarak çıktığı tespit edildi.

TANIK: ZORLA GÖTÜRÜLDÜ
Tanıklardan biri, Melisa Tapan’ın kolundan sürüklenerek kaçırıldığını iddia etti. Görgü tanığı, polise, genç bir erkeğin sitenin duvarından atladığını ardından da Melisa Tapan’ı çekip sürükleyerek taksiyle götürdüğünü anlattı.

MEMİK’İN AİLESİ HABER VERDİ, POLİS ALDI
Melisa Tapan’ın annesiyle birlikte yaşadığı evin bulunduğu siteye 200 metre mesafede bulunan taksi durağındaki bir taksici genç kızı beraberindeki bir genç ile Taksim’e götürdüğünü anlattı. Taksici, polise, ikilinin taksi durağına geldiğini, aracına bindiğini “Bizi Taksim’e götür” dediklerini anlatarak, sürekli güldüklerini belirtti. Polis, arama çalışmalarını yürütürken genç kızın, sevgilisi Berk Memik tarafından kaçırılmış olma ihtimalini de göz önüne alarak bu yönde araştırma yapmaya başlamıştı. Kayıp başvurusundan 48 saat sonra dün akşam saatlerinde Melisa Tapan, arkadaşı Berk Memik’le birlikte ortaya çıktı. Berk Memik’in ailesinin Emniyet’i arayarak, Melisa Tapan ve Berk Memik’in bulundukları evi haber verdiği ve ekiplerin bunun üzerine eve giderek, Tapan ile Memik’i aldığı belirlendi.

ŞİKÂYETÇİ OLDU
Bağlarbaşı’ndaki Çocuk Şube Müdürlüğü’ne giden Melisa ve Berk, burada 6 saat kaldı. Sabancı Ailesi Berk Memik’ten şikâyetçi oldu. Berk Memik, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Şube’ye eşofmanlarla gelen Melisa Tapan’ın gergin olduğu gözlendi.

Serhat ALAATTİNOĞLU/AHT