Abone Ol

Rüzgarın Kalbi 4. Bölüm fragmanı yayınlandı!

Her şeye sahip, başarılı genç bir adamın hayatında bir anda güneş hiç doğmamak üzere batarsa… Ya sonra? Rüzgar’ın Kalbi “Bittiği yerde başlayan bir aşk hikayesi…” Çok sevilen yeni dizinin 4. bölüm fragmanı yayınlandı.

Rüzgarın Kalbi 4. Bölüm fragmanı yayınlandı!

Başrollerini Burak Serdar Şanal ve Deniz Baysal’ın paylaştığı dizide, Cezmi Baskın, Ahmet Saraçoğlu, Başak Daşman, Batuhan Begimgil, Funda Şirinkal, Ebru Aykaç, Turgut Tunçalp, Müge Akyamaç, Mehmetcan Mincinozlu, Seçil Buket Akıncı, Özlem Mahmutoğlu, Zeynep Elçin, Erdi Bolat, Doğu Alpan, Mert Asker gibi birçok ünlü oyuncu rol alıyor.

Önceki bölümde, Rüzgar’ı dayısı Kemal’in otele gelmesi zor durumda bırakır. Kutay ise Rüzgarın kazada hayatını kaybeden sevgilisi Meltem’in fotoğrafı ile Zeynep ve Rüzgar’ın karşısına çıkar. Rüzgar kendini her taraftan kıstırılmış hissederken, Zeynep herkesi işin içine dahil edecek bir fikirle ortaya çıkar. Tüm personeli istifa etmiş olan Ayla’nın oteli Ayevi’nde birkaç gün hepsi elbirliğiyle çalışacaktır.

Ayla’ya yardım etmek için kolları sıvayan Zeynep ve kızlara Rüzgar ve Kemal de yardımcı olur. Kutay’ın Zeynep ve Rüzgar’a verdiği rahatsızlıklar devam edince, Rüzgar ona karşı sert davranmak zorunda kalır.Rüzgar’ın yaptıkları Zeynep dahil herkes tarafından eleştirilince, bu sefer de Rüzgar zor bir karar vermek zorunda kalır.

Rüzgarın Kalbi heyecan dolu bir bölüm ile ekranlara geldi. Yayınlanmaya başladığı günden beri reyting listelerini alt üst eden dizi Rüzgarın Kalbi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki yeni bölümde neler olacak? İşte merak edilen soruların cevapları ve Rüzgarın Kalbi yeni bölüm fragmanı...

Aşkın nabzını tutmaya hazırlanan Rüzgarın Kalbi, Cumartesi 20.00’de FOX'ta!