Abone Ol

Rus vekil arabada sevişirken öldü!

Putin'in partisi Birleşik Rusya'nın vekili Oksana Bobrovskaya'nın arabası kendisi ve eşi içindeyken patladı. İkilinin aracın içindeki bedenleri çırılçıplak bulundu.

Rus vekil arabada sevişirken öldü!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in partisi olan Birleşik Rusya Partisi'nin vekilinin arabası, kendisi ve eşi içindeyken patladı. İkilinin araçta bulunan çırılçıplak cesetleri "sevişirken öldüler" yorumlarına neden oldu.

GÜZELLİĞİYLE DİKKAT ÇEKİYORDU

30 yaşındaki Oksana Bobrovskaya, Sibirya bölgesinde başarılı ve etkin bir politikacı olmanın yanı sıra Putin'in partisinin de milletvekiliydi. 30 yaşındaki vekil Oksana Bobrovsky, güzelliği ile dikkat çekiyordu.

TERÖR SALDIRISI DEĞİL

Patlamada Oksana ile kocası Nikita Bobrovsky olay yerinde can verirken, olayın bir terör saldırısı olmadığı, bir dönem özel yetişmiş birlikte asker olan Nikita Bobrovsyk'nin, el bombası ya da başka bir patlayıcıyı arabada bulundurması nedeniyle arabanın havaya uçtuğu belirtildi. Görgü tanıkları, olay anında çiftin arabanın arka koltuğunda seks yaptıklarını iddia etti.

ZENGİN RUS'LA ALDATTI İDDİASI

The Siberian Times'ın bildirdiğine göre, Nikita Bobrovsky eşini, kendisini 'zengin bir Rus'la' aldatmakla suçluyordu. Evli çiftten geriye 4 yaşındaki çocukları kaldı.

Olaydan sonra kan gölüne bürünmüş araba, inceleme için polis merkezine götürüldü.