Abone Ol

ATV ve Esra Erol RTÜK'ün izdivaç yasağını nasıl deldi?

Uçankuş'un haberine göre; Esra Erol, ısrarla izdivaç-barıştırma programı yapmaya devam edince, ortalık karıştı. Erol, cezayı kendi ödeyeceğini söylüyor ancak bu arada ATV prestij kaybediyor ve RTÜK’ü de zor duruma düşürüyor!..

ATV ve Esra Erol RTÜK'ün izdivaç yasağını nasıl deldi?

İşte Uçankuş sitesindeki o haber..

MÜGE ANLI BOMBA GİBİ, ESRA EROL ATV’YE PRESTİJ KAYBETTİRİYOR!

Atv’nin yüzünü ağartan program…

Daha başlar başlamaz, ilk gününde 7. sırayı kapıp, daha da önemlisi 18 share alan program, Müge Anlı…

Atv, her ne kadar Esra Erol’la sürekli sıkıntı yaşayıp, prestij kaybediyorsa, Müge Anlı ise bu kaybı tolere ediyor ve hem övgü topluyor, hem de gerçekten çok iyi izlenme payları yakalıyor.

RTÜK karar almasına rağmen, şu anda tek dinlemeyen kanal durumuna düştü ATV… Esra Erol cezaları da kendi ödeyeceğini söyleyip, aynen geçen seneki gibi yayına devam ediyor. RTÜK’ün evlendirme ve barıştırma tarzındaki programlar konusundaki kesin tavrına rağmen…

Bu durum, acaba Esra Erol’un başka program yapamayacak olmasından mı kaynaklanıyor bilinmez ama örneğin Müge Anlı reality değil de, bambaşka bir program bile sunsa, bu sempatikliği ve seyirciden topladığı övgüyle, en önemlisi samimiyetiyle çok başarılı olacağı kesin…

Atv, bu durumu bir an önce masaya yatırmalı…

Kim ne derse desin çünkü Atv’nin iyi bir imajı var aslında… Bir izdivaç-barıştırma için bunu bozmaya değer mi, bilemiyoruz.

Ve Esra Erol da RTÜK’e-devlete direnmeyi bırakıp, Müge Anlı’yı örnek almalı diyerek yazıyı bitiriyoruz.

Kaynak: Uçankuş.com