Abone Ol

Dünya Güzellerim yayından kalkıyor mu? RTÜK şoku

Banu Alkan, Safiye Soyman, Burcu Esmersoy ve Bülent Ersoy'lu kadrosuyla dikkat çeken ancak içerik konusunda oldukça eleştirilen neredeyse tartışmalar üzerinden ilerleyen 'Dünya Güzellerim' adlı programın yayından kaldırılması istendi.

Dünya Güzellerim yayından kalkıyor mu? RTÜK şoku


RTÜK yöneticileri Show TV yöneticileri ile yaptığı toplantıda daha önce ağır cezalar verdikleri Bülent Ersoy’un programı “Dünya Güzellerim”in yayından kaldırılmasını istedi. Show Tv çekilmiş 5 program kaldığını onlar bitince devamını getirmeyeceklerini ve bir daha bu tarz program yapmayacaklarının sözünü verince iki taraf uzlaştı.

ACİLEN KALDIRILMALI

Uçankuş’un haberine göre, bu tip kurgusal programlar yaptığı için Show Tv’nin de özellikle sosyal medyada ağır eleştiri aldığı bir ortamda yapılan toplantıda RTÜK yöneticileri, böylesi eleştiriler alan programın izleyici kitle üzerinde olumsuz etkiler yaratacağını söyleyerek acilen kaldırılmasını istedik. Show Tv tarafı “Elimizde zaten çekilmiş 5 bölüm kaldı. Bunları da yayınlayıp tamamen bitirelim ve bir daha böyle yapımlara kanalımızda yer vermeyeceğiz” sözünü verince uzlaşmaya varıldı. Böylece Bülent Ersoy’un programının yayından kaldırılması kesinleşmiş oldu.