Abone Ol

Rıdvan Dilmen ameliyat oldu

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, bugün ameliyat oldu. Yaklaşık 4 saat süren ameliyatın başarılı geçtiğini belirten Prof. Dr. Oktar Asoğlu, Dilmen’in lenf bezlerinin çıkartıldığını açıkladı.

Rıdvan Dilmen ameliyat oldu

Geçtiğimiz günlerde ciddi bir sağlık sorunu olduğunu açıklayan spor yorumcu Rıdvan Dilmen bugün özel bir hastanede ameliyat oldu. Yaklaşık 4 saat süren ameliyatın ardından açıklama yapan Prof. Dr. Oktar Asoğlu, Dilmen’in sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi.
Asoğlu, ameliyatın başarılı geçtiğini belirterek, “Boyunda yer alan sağ tarafta, bademcik dediğimiz bölgede bir hücresel dönüşüm şüphesi nedeniyle o bölge çıkartılmış yine koruyucu amaçlı bölgesel lenf bezleri temizlenmiştir. Ameliyatı çok başarılı geçmiştir. Yaklaşık 3 ya da 4 gün daha hastanemizde misafir olduktan sonra kendisi tekrar aranıza dönecek. Bu birkaç günlük süreç içerisinde patoloji raporları da elimize geçtikten sonra ek bir tedavi gerekip gerekmeyeceğine hastanemizde mevcut olan arkadaşlarımızla ortak toplantıda karar vereceğiz. Bugün için söyleyebileceğimiz şey, güzel bir ameliyat geçirdi. Kendisinin genel durumu oldukça iyi. Morali yerinde. Sevenleri yanından hiç ayrılmıyor. Kısa bir süre sonra da hastanemizden taburcu etmeyi planlıyoruz. Bölgesel lenf bezleri koruyucu amaçlı çıkartıldığı için yaklaşık olarak ameliyat bir buçuk iki saat civarında sürdü ama hastalar ameliyathaneye girdiği zaman belirli bir hazırlık safhası var, uyanma safhası var. Onları eklediğimiz zaman 3 buçuk-4 saate çıkıyor. Çok başarılı bir ameliyat geçirdi” diye konuştu.
(İHA)