Abone Ol

Rezaletin son perdesi!!! 78'lik Aysel Gürel 20'lik aşkını itiraf etti!!! VİDEO

20 yaşındaki Hürol'la öpüşmesi tartışma yaratan 78'lik Aysel Gürel canlı yayında aşk yaşadıklarını itiraf etti. Canlı yayına çıkan Hürol ise Ömür Varol'un sözleri karşısında ne diyeceğini şaşırdı.

Rezaletin son perdesi!!! 78'lik Aysel Gürel 20'lik aşkını itiraf etti!!!...

Klip çekimlerinde 20 yaşındaki Hürol'la öpüşmesi tartışma yaratan 78'lik Aysel Gürel canlı yayında aşk yaşadıklarını itiraf etti. Ünlü sanatçı yaşadıklarını şöyle dile getirdi: "Kliptekiler sanatsal bir çalışmanın neticesidir. Estetik olarak çekilmiştir. Hürol'la yaşadığım olay iki kişinin duygu coşkusudur. Yaşadığımız iş ve işin doğurduğu bir aşktır" Aysel Gürel'in "Aşk mı yaşıyorsunuz sorusuna "Beyime sorun" cevabı şaşkınlık yaratırken. Hürol "Aramızdakileri bizde kalsın kendisi zaten konuşuyor. Aysel'ciğim öpüyorum seni" diyerek tartışmaya son noktayı koydu.

Hürol:"Ailem tepki göstermedi"
Klip çekimindeki öpüşmelerinin reklam amaçlı olmadığını savunan Hürol kendisini şöyle savundu: "Bu benim sorunum. İstediğim yaşta insanla öpüşürüm. Son derece heyecan duydum, ayrıca da zevk aldım, mutlu oldum. Ailem tepki göstermedi. Benim yaşam tarzımı ve ruh halimi bildikleri için çok abes bir durum gelmedi onlara. Öpüşme olayı birdenbire gelişti. Aysel Hanım bir koltukta oturuyordu. Üstüme doğru atladı. Şakalaşırken başladı ve devam etti. Öpüşürken onun yaşı aklıma bile gelmiyor"

İŞTE CANLI YAYINDAKİ TARTIŞMA


Hürol'un ikiz kardeşi Gürol: "Hürol'un yaptığını onaylamıyorum. Böyle bir şey olmamalıydı"
Hürol'un birlikte müzik yaptığı ikiz kardeşi Gürol kardeşinin davranışını onaylanmadığını şu sözlerle dile getirdi: "Ben Hürol'a da söyledim. Böyle bir şey olmamalıydı. Bence hoş olmadı Türkiye İstanbul'un İstiklal caddesindeki marjinal insanlardan oluşmuyor. Biz aslen Erzurumluyuz. Türkiye'de Doğuda Güneydoğuda yaşayan insanların yaşam tarzlarını, kültürlerini hiçe sayan bu davranış olmamalıydı. Böyle bir şey varsa bile bütün ekranları süslememeliydi"