Abone Ol

Renkli Sayfalar sunucuları Lerzan Mutlu - Şule Zeybek kimdir?

Şule Zeybek ve Lerzan Mutlu Kanal D'nin sevilen programı Renkli Sayfalar’ın yeni sunucuları oldu. Şule Zeybek ve Lerzan Mutlu kimdir? İşte, iki başarılı isim hakkında merak edilenler!

Renkli Sayfalar sunucuları Lerzan Mutlu - Şule Zeybek kimdir?

Şule Zeybek ve Lerzan Mutlu, Kanal D ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı Renkli Sayfalar’ın yeni sunucuları oldu. Ünlü sunucu Şule Zeybek, en son Ben Bilmem Eşim Bilir ile izleyici karşısına çıkmıştı. Şarkıcı ve televizyoncu Lerzan Mutlu ise benzer projelerde yer almıştı. Beslenme tüyolarından güzellik haberlerine, magazinden, yaşam haberlerine kadar gündelik hayata dair her şeyi içerisinde barındıran yeni Renkli Sayfalar, 20 Şubat itibariyle ekrana gelmeye başladı. Kimi zaman uzman kimi zamansa ünlü konuklarıyla Kanal D izleyicilerine dopdolu bir üç saat yaşatacak olan Renkli Sayfalar’ın yeni sunucularının hayatları da merak konusu oldu. Peki, Şule Zeybek ve Lerzan Mutlu kimdir?

LERZAN MUTLU KİMDİR?

Türk şarkıcı ve televizyon sunucusu Lerzan Mutlu, 12 Şubat 1977’de İstanbul’da doğdu. Avukat bir baba ve ev hanımı bir annenin tek kızı olan Lerzan Mutlu, Erenköy İlkokulu, Özel Kadıköy Kız Koleji’nde okuduktan sonra liseyi Yıldız Koleji'nde bitirdi. 10 yaşındayken babası kalp krizi sonucunda vefat etti. Liseyi bitirdikten sonra İsviçre'de bir özel üniversiteye kayıt oldu, ancak 6 ay sonra yarım bırakarak Türkiye'ye geri döndü. Konservatuar imtihanlarına girerek, İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı'nı kazandı. Burayı da yarım bırakarak sahne ve televizyon çalışmalarına başladı.

ŞULE ZEYBEK KİMDİR?

Eski Kültür Bakanı Namık Kemal Zeybek'in kızı olan Şule Zeybek, 18 Kasım 1975’te İstanbul’da doğdu. Aslen Sosyoloji mezunu olan Şule Zeybek, mezun olduktan sonra bir süre bir reklam ajansında metin yazarlığı yaptı. Kanal D'de muhabir olarak çalışmaya başladı. Can Gürzap'ın Dialog adlı kursuna gitti, Şahika Tekand'dan etkili konuşma dersleri aldı. Önce radyoda görev yaptı, sonra gece haberleri sundu, daha sonra da öğle haberlerini sunmaya başladı.Şule Zeybek, 2 Şubat 2000 tarihinde gazeteci Yiğit Bulut ile evlendi, 2010 yılında boşandı. Bir oğlu vardır. Uzun yıllar haber sunuculuğu yapan Şule Zeybek, oyuncu Ufuk Özkan ile birlikte Kanal D'de de yayınlanan Ben Bilmem Eşim Bilir’in sunuculuğunu üstlenmiştir.