Abone Ol

Recep İvedik 5 geliyor!

Şahan Gökbakar gişe rekortmeni filmi Recep İvedik'in beşincisinin çekileceğini açıkladı.

Recep İvedik 5 geliyor!

‘Recep İvedik’ filmleriyle gişede önemli başarılara imza atan Şahan Gökbakar, ‘Osman Pazarlama’ ile yeni bir karakteri izleyici ile buluşturacak. Kardeşi, aynı zamanda filmin de yönetmeni olan Togan Gökbakar ile basının karşısına çıkan Şahan Gökbakar ilginç açıklamalarda bulundu.

Yeni bir karakterle seyirciyi selamlayacak olmasının kendisini heyecanlandırdığını söyleyen Gökbakar, “Beklentilerin karşılığını verecek bir film oldu. İzleyenler de takdir edecektir. Önceki filmlerimde buldukları komedi bu filmde de fazlasıyla var.” diye konuştu.

DEMET, RECEP FANIYDI

Filmde kendisini oynayan Demet Akalın’dan övgüyle söz eden Gökbakar, “Demet’in müzikte yaptıkları zaten ortada, sürekli liste başı. Kendisi bir Recep İvedik fanıydı. Sinemada fazla olmadığı için tedirgin oluyordu“ şeklinde konuştu.

OSMAN PAZARLAMA’DAN SONRA RECEP İVEDİK 5 GELİYOR!

Farklı projelere imza atacağını da belirten komedyen, “Recep İvedik kendi adına bir fenomen. O seri devam edecek ama araya böyle başka hikâyeler gelecek. Bundan sonraki Recep İvedik 5′i çekeceğiz” diyerek hayranlarına müjde verdi.

FAVORİM YILMAZ MORGÜL

Survivor yarışmasında Yılmaz Morgül’ün, Recep İvedik karakterine benzetilmesini espriyle karşılayan Şahan Gökbakar şöyle konuştu: “Yılmaz Morgül’ü destekliyoruz, Survivor’da favorimiz o. Beyefendi ve sportmen yapısıyla herkese örnek olacak. Damarlarında Recep İvedik’in gücünü kudretini hissetmek istemiş”

4 ÇOCUK İSTİYORUM!

Gökbakar, 2,5 aylık oğlu Deniz Efe’nin kendisini olumlu yönde değiştirdiğini kaydederek bu konuda da şunları söyledi: “Benim oğlum olunca herkes tombik bekledi ama uzun ve ince oldu Deniz Efe. Evlat sevgisi çok güzelmiş, baba olunca mülayimleştim. Daha fazla çocuk sahibi olmak isterim. Mümkünse dört ama henüz hanıma söylemedim.”

Oğlu Deniz Efe ile kendisinin ilgilendiğini söyleyen Gökbakar “Dadı madı yok, tamamen tadını çıkarıyorum. Altını bile kendim değiştiriyorum, anne sütünü biberonla veriyorum. Çok uyumlu, ağlaması sızlaması yok” ifadelerini kullandı.

Bu arada filmin yönetmeni Togan Gökbakar ise, kardeş olarak çok rahat çalıştıklarını anlattı.