Abone Ol

Rasim Ozan Kütahyalı kusturmalı boşnak saksosu rezaletiyle ne demek istedi?

Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz TV'de Derin Futbol programında Boşnak saksosu lafıyla ne demek istedi?

Rasim Ozan Kütahyalı kusturmalı boşnak saksosu rezaletiyle ne demek istedi?

Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz TV'deki programında söylediği skandal sözler sonrasında zor günler yaşıyor. Peki programda 'boşnak saksosu' lafını neden söyledi, bu ne anlama geliyor?

Beyaz TV'deki işine son verilen Rasim Ozan Kütahyalı tamamen sessizliğe büründü. internethaber.com'un haberine göre Twitter hesabında Beyaz TV'ye çıkıp özür dileyeceğini söylemişti. Ancak Beyaz TV işine son verdiği için bunu da yapamadı. Rasim Ozan Kütahyalı o açıklamasında Boşnaklar'a hakaret ettiği iddialarını reddetmişti. rasim Ozan Kütahyalı 'Hayatımda ilk kez duyduğum bir laftı. Bunu da canlı yayında geyik olsun diye söyledim. O sözle kastım Çakar'ın beni kusturma olayıydı" dedi.

Peki Rasim Ozan Kütahyalı yayında Boşnaklar için gerçekte ne diyordu? Canlı yayında kendisine yapılan şakadan sonra hayli öfkelenen Kütahyalı aynen şunları söylüyor: O ne öyle kusturmalı Boşnak saksosu gibi numaralar yaptırdın. Mahvettin beni ya...(Şaka oldu tamam diye Ertem Şener araya girince) O zaman gelsin sana yapsın kusturmalı Boşnak işini..."