Abone Ol

Rasim Ozan Kütahyalı hastanelik oldu

Rasim Ozan Kütahya'nın sağlık durumu hakkında eşi Nagihan Alçı yazı yazdı. Kütahyalı'nın iki gündür ateşi olduğunu söyleyen Alçı, eşinin rahatsızlığını okuyucuları ile paylaştı. Peki Rasim Ozan Kütahyalı'nın sağlık durumu nasıl?

Rasim Ozan Kütahyalı hastanelik oldu

Milliyet Gazetesi Yazarı Nagihan Alçı, bugünkü köşe yazısında eşi Sabah Gazetesi Yazarı Rasim Ozan Kütahyalı'nın sağlık durumunu yazdı.

Rasim Ozan Kütahyalı'nın hastalığını kaleme alan Alçı, eşinin beta virüsü kaptığını ve rahatsızlığının devam ettiğini söyledi.

'Bugün siyaset yazmamaya karar verdim' diyerek eşinin sağlık durumunu anlatan Alçı, Kütahyalı'nın iki gündür çok şiddetli bir rahatsızlık geçirdiğini, kabus gibi günler yaşadığını söyledi.

Rasim Ozan Kütahyalı hastanelik oldu - Resim: 1

Kütahyalı'ya beta virüsü teşhisi konulduğunu söyleyen Alçı, 'eşinin ateşinin düşmediğini ve gözlerinin kan çanağı gibi' olduğunu da yazısına ekledi.

İkizlerini de hastalıktan korumak için mücadele ettiğini söyleyen Alçı,  "hasta bakıcılığın yanı sıra evin içinde kızları uzak tutma görevi de bende" diyerek duygularını paylaştı.

Nagihan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı 2010 yılında yıldırım nikahı ile evlenmişti. Ünlü yazar-televizyoncu çiftin 2013 yılında ikiz  kız bebekleri dünyaya geldi.