Abone Ol

Pucca, Ömür Gedik'i topa tuttu! Midem bulandı...

MEDYAFARESİ ÖZEL Twitter fenomeni ve Hürriyet yazarı Pucca'nın attığı tweet Ömür Gedik'i kızdıracak..

Pucca, Ömür Gedik'i topa tuttu! Midem bulandı...

İŞTE KULLANICILARIN PAYLAŞTIĞI O FOTOĞRAFLAR -FOTO GALERİ-

Görkem Yağar / Medyafaresi.com


https://twitter.com/gorkemygr

 Milliyet Gazetesi yazarı Meral Tamer’in "Bayram namazına, hastaneye, cenaze evine şortla gidilir mi?" dediği yazısı sosyal medyayı hareketlendirdi. Twitter’da tepki toplayan yazı, Meral Tamer’i ve #dirensort tagını Trend Topic listesinin tepesine çıkardı. Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu’nun da köşesine taşıdığı yazıya tepki gösteren sosyal medya kullanıcıları tweetlerine şortlu fotoğraflarını da ekledi.

Kısa sürede en çok konuşulanlar listesine giren #direnşort hashtagi uzun süre listede zirvede kaldı. Özellikle bayan kullanıcılar çektikleri fotoğrafları Twitter fenomeni Puca lakablı Selen Işık’ı etiketleyerek paylaştılar..

Ünlü isimler de bu kampanyaya katılarak kendi hesaplarından fotoğraflarını paylaştı.. Hürriyet yazarı Ömür Gedik de #direnşort hashtagine destek vererek seksi bir fotoğrafını hesabından paylaştı..

Bugün köşesine bu hashtagi taşıyan Ömür Gedik Twitter’da konuşulan bu olayın Hürriyet’in sayesinde olduğunu şu sözlerle savundu: "Sezar’ın hakkını Sezar’a vermek lazım. Bu, Hürriyet’in gündem yaratma gücü ve  Cengiz Semercioğ-lu’nun kıvrak zekasıdır."

PUCCA’DAN AĞIR TWEET

Aynı zamanda Hürriyet gazetesinde köşe yazan ve kemik bir okuyucu kitlesine sahip olan Pucca Ömür Gedik’in bugünkü yazısının ardından sert bir tweet attı: "Ömür Gedik, #dirensort olayını kendi başarısı olarak lanse etmiş. Kendi yaptığım şeyden midem bulandı.."

ÖMÜR ÖZDEMİR’DEN DESTEK

Vatan yazarı Ömür Özdemir de Ömür Gedik hakkında sert açıklamalar yaptı.. Hesabından Pucca’ya destek olan Özdemir şunları yazdı: "başkasının başarısını sahipleniyor, yetinmeyip müdürüne yalakalık yapıyor. sonra bana neden ö.gedik’e laf sokup duruyosun diyorlar.. az bile sinemadan anlamazsın, sesin berbat, araştırmadan yazarsın, tek doğru tarafın hayvanları sevmek.. onda bile samimi olduğun tartışılır.. çok zengin olursam sen bi daha şarkı söyleme diye bütün dünyaya barınak yaptırcam ve senin albümüne ihtiyacı olan tek bir köpek bırakmıycam."

TWİTTER’DA DİRENŞORT İSYANI!

İŞTE ÖMÜR GEDİK’İN MİNİ ŞORTLU POZU -FOTO GALERİ--

Cengiz Semercioğlu’ndan şort yorumu..-

İŞTE ECE VAHAPOĞLU’NUN ŞORTLU FOTOĞRAFI! FOTO GALERİ

İşte Ömür Gedik’in röportajda giydiği o kıyafetler!.. FOTO GALERİ

ÖMÜR GEDİK’TEN BİKİNİ ŞOV! FOTO GALERİ