Abone Ol

PSY'nin Daddy klibinde Türk bayrağı!

Güney Koreli ünlü şarkısı PSY'nin yeni şarkısı Daddy'nin klibini yayımladı. Daddy şarkısının klibinde Türk bayrağı da görülüyor.

PSY'nin Daddy klibinde Türk bayrağı!

Gangnam Style şarkısı ve bu şarkının klibi ile rekorları alt üst eden, interneti kasıp kavuran Koreli şarkıcı PSY’nin yeni şarkısı Daddy’nin klibi Youtube’da yayımlandı. Gangnam Style şarkısının resmi videosu şimdiye kadar Youtube’da 2.4 milyar kez izlenmiş durumda ki Youtube’^da en çok izlenen video ünvanını elinde tutuyor. 30 Kasım’da yayımlanan Daddy şarkısı da bir günde 3 milyon kez izlenmiş.

PSY KİMDİR?


Park Jae-Sang bilinen adıyla PSY, doğum 31 Aralık 1977′de doğdu. 15 Temmuz 2012′de yayınlanan hareketli şarkısı “Gangnam Style” ile iTunes’da 31 ülkenin ilk sırasına yerleşti. Şarkı YouTube’da, 20 Eylül 2012′de en fazla beğenilen video olarak Guinness Rekorlar Kitabına girdi. Gangnam Style’ın PSY’nin Hyuna ile de söylediği değişik versiyonları da vardır. “Gangnam Style” adlı şarkısı 31 Mayıs 2014 tarihinden itibaren 2 milyardan fazla tıklanma ile YouTube’da en çok izlenen video olmaya devam ediyor. Ayrıca aynı video MTV Avrupa Müzik Ödülleri 2012′de (Mtv EMA) En iyi video dalında ödül kazandı. 8 Haziran 2014 tarihinde “Hangover” adlı yeni şarkısı Youtube üzerinde yayınlandı.

Sözcü