Abone Ol

Poyraz'ın kalbi durunca sosyal medya yıkıldı

Poyraz Karayel’de Poyraz’ın kalbinin durması ve Sinan’ın kaçırılması izleyicilerin duygusal paylaşımlar yapmasına neden olurken Adil Topal karakteri olumsuz tepkiler aldı.

Poyraz'ın kalbi durunca sosyal medya yıkıldı

27 Ocak 2016 Perşembe sosyal medya ratinglerinde bu hafta zirvede Diriliş”Ertuğrul” yer aldı.

Diriliş”Ertuğrul”, dizinin bu haftaki bölümü çok beğenilirken  hashtag’i #kutlufetih oldu. Sosyal medya üzerinden dizi hakkında paylaşımlar ve yorumlar görülürken dizi 21,38 Somera Rating ile sosyal medyada en çok konuşulan yapım oldu.

Poyraz Karayel’de Poyraz’ın kalbinin durması ve Sinan’ın kaçırılması izleyicilerin duygusal paylaşımlar yapmasına neden olurken Adil Topal karakterinin olumsuz tepkiler aldı. Dizi 20,77 Somera Rating alarak en çok konuşulan 2. yapım oldu.

Poyraz'ın kalbi durunca sosyal medya yıkıldı - Resim: 1

Pelin Çift ile Gündem Ötesi, programın hashtag’i #geçmişedönebilsem’di. Program boyunca yorum ve görüşlerin Twitter’da paylaşıldığı program 16,74 Somera Rating ile 3. sıraya yerleşti.

Kısmetse Olur, dünkü yayınında Melis’in Adnan ile yaptığı oyun ve Ceyda’nın verdiği tepki çok konuşulurken, program 7,57 Somera Rating alarak sosyal medyada 4. oldu.

Fatih Portakal ile Ana Haber’de program hashtag’i #önerim’di. Program boyunca yorum ve görüşlerin Twitter’da paylaşıldığı program 7,33 Somera Rating alarak sosyal medyada 5. oldu.