Abone Ol

Poyraz Karayel'in 41. Bölümünde Poyraz'ın evlenme teklifi Ayşegül'ü bayılttı

Poyraz Karayel'in 41. bölümünde Poyraz Ayşegül'e evlenme teklif etti. Evlenme teklifini duyan Ayşegül bayıldı. Peki, Ayşegül evlenme teklifini kabul edecek mi?

Poyraz'ın evlenme teklifi Ayşegül'ü bayılttı

Kanal D'nin izlenme rekorları kıran dizisi Poyraz Karayel'in dün akşam yayınlanan 41. bölümünde, Poyraz Ayşegül'e evlenme teklif etti.

41. bölümde hamile olduğunu öğrenen Ayşegül Poyraz'ın evlenme teklifi karşında şok geçirerek bayılır. Peki, Peki, Ayşegül evlenme teklifini kabul edecek mi?

Poyraz'dan Ayşegül'ü bayıltan evlilik teklifi:

Poyraz Karayel'in 41. bölümden neler yaşandı?

Poyraz nihayet öz babası Adil Topal’la karşı karşıyadır. Adil Topal’ın onu karşısına getirtmesinin nedeni ise kan dondurucudur. Poyraz, Adil Topal’a boyun eğmez. Ama söylediklerini göz ardı etmesi de o kadar kolay olmayacaktır. Tüm bunlardan habersiz olan Ayşegül ise kendisini dövmeye kalkan evsizin hakkından gelir.

Poyraz Karayel'in 41. Bölümünde Poyraz'ın evlenme teklifi Ayşegül'ü bayılttı - Resim: 1Poyraz Karayel'de Ayşegül hamile!

Üstelik Ayşegül evsizi tutanın Begüm olduğunu öğrenince Begüm’ü köşeye sıkıştırma fırsatını da yakalar. Sefer’in çocuk isteği Sema ile aralarının gerilmesine neden olur. Sema çocuk fikrine asla yanaşmamaktadır. Sadreddin’in İpek’le olan gizli ilişkisini nihayet Bahri öğrenir, peki ne tepki verecektir?

Hiç beklenmedik şekilde gelen Ayşegül’ün hamilelik haberi Poyraz’la Ayşegül için yepyeni bir dönüm noktası olacaktır.

Macit Koper, Poyraz Karayel dizisine katıldı

Poyraz Karayel'de Sefer ve Sema'nın ilk gecesi kötü bitiyor