Abone Ol

Yetişkin sitesinde en çok aranan isim Kim Kardashian!

Cinsel içerikli film sitesi, sahip olduğu verileri istatistik olarak paylaşmaya devam ediyor. Sitenin yayınlanan son araştırmasında dikkati en çok çeken ise Kim Kardashian'ın en çok filmi aranan isim olması...

Yetişkin sitesinde en çok aranan isim Kim Kardashian!

Dünya üzerinde her gün milyonlarca kişinin ziyaret ettiği cinsel içerikli site, belirli yaş gruplarına göre bir analiz ortaya çıkarttı. 1980-2000 arası doğumlu genç kuşakla daha yaşlı ziyaretçilerin tercihlerini ortaya koydu. Sonuçlar şaşırtıcı...

Müstehcen sitelerin ziyaretçileri arasında %60'lık bir çoğunluğu 18-34 yaş grubundakiler oluşturuyor. Daha yaşlı kullanıcılar ise %40'lık dilimde.

Çok ilginç bir istatistik olarak genç kuşak genellikle bu siteleri Pazartesi günleri ziyaret ediyor. En az ziyaret edilen gün ise Cumartesi. Bunda Pazartesi sendromu sonrası eve gelen genç kuşağın zamanını sitelere ayırmasının etkili olduğu düşünülüyor.

Genç kuşak siteleri en çok, gece 23:00'den öğlen 12:00'ye uzanan bir zaman aralığında ziyaret ediyor.

Genç kuşak her bir siteyi ziyaret ettiğinde ortalama 9 dakika 10 saniye boyunca sitede zaman geçiriyor. 35 yaş üstü ziyaretçilerin ortalama sitede kalma süreleri ise 10 dakika 15 saniye. Bu farklılık, ortalama boşalma süresini de gösteren bir veri olarak dikkate alınıyor.

Genç kuşak site ziyaretçileri arasında kadınlar %25 bir çoğunluğa sahip. Yani her dört izleyicisinden biri kadın. 35 yaş üstü kuşakta bu oran %20'ye geriliyor yani orada da her 5 izleyicisinden biri kadın.

Cinsel içerikli sitelere erişim için kullanılan cihazlar arasında da ilginç farklılıklar var. Gençlerin %33'ü masaüstü bilgisayarlarını ya da laptoplarını, %60'ı akıllı telefonlarını, %7'si tablet bilgisayarlarını kullanıyorlar.

35 üstü kuşak ise %43 ağırlıklıkla laptop ya da masaüstü bilgisayarlarını kullanırlarken, %42'si akıllı telefonlarını kullanıyor. 'lik bir dilim de tablet bilgisayarlarını kullanıyorlar.

Her iki kuşağın üzerinde mutlak bir şekilde uzlaştıkları şey ise sitelerde aranan kişi adında ortaya çıkıyor. Her iki kuşak da tartışmasız bir şekilde Kim Kardashian'ı arıyor.

Kim Kardashian'ın egzersiz videosu olay yarattı