Abone Ol

Polis canlı yayını bastı: Gülbeyaz Kaybolan Çiçekler'de gözaltına alındı

14 yaşındaki Nazmiye D.'yi, 15 gün boyunca alıkoyan Gülbeyaz K., Fox tv'de yayınlanan 'Kaybolan Çiçekler' programının canlı yayını sırasında gözaltına alındı.

Polis canlı yayını bastı: Gülbeyaz Kaybolan Çiçekler'de gözaltına alındı

FOX TV'de yayınlanan Kaybolan Çiçekler adlı programda 14 yaşındaki kızı alıkoyup işkence yaptığı ortaya çıkan yaşlı kadın, canlı yayında gözaltına alındı.

14 yaşındaki Nazmiye D.'yi, 15 gün boyunca alıkoyup işkence yapan Gülbeyaz K., Fox TV'de yayınlanan Kaybolan Çiçekler programının canlı yayını sırasında gözaltına alındı.

CANLI YAYINDA GÖZALTINA ALINDI

15 gün alıkonulan Nazmiye, tüm bu işkenceleri bugün (Pazartesi) Kaybolan Çiçekler programında canlı yayında anlattı. Bu ifadeleri suç duyurusu kabul eden İstanbul Emniyetine bağlı ekipler canlı yayında Gülbeyaz K.'yı gözaltına aldı. Gülbeyaz K. 15 yaş altında genç bir kızı rızası dışında alıkoymak, cinsel istismara göz yummak suçlarından gözaltına alındı.

PROGRAMA BAŞVURDU

14 yaşındaki Nazmiye D. 20 gün önce annesi İzmir'de Semra ile bir tartışma yaşadı. Tartışmanın ardından bir yakını, Gülbeyaz'ın torunu 'Fırat sana bakar' diye kandırdı. Bu sırada Nazmiye'nin annesi Semra Hanım, Fox'ta hafta içi her gün canlı olarak yayınlanan İnci Ertuğrul'un sunduğu Kaybolan Çiçekler programına başvurdu. Kızının kandırılıp kaçırıldığını söyleyen anne Semra, kızı Nazmiye'nin Gülbeyaz ve torunu Fırat tarafından alıkonulduğunu canlı yayında söyledi.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

TEHDİT EDİLDİ, İŞKENCE GÖRDÜ

Kaybolan Çiçekler'in ısrarlı takibi sonucu Nazmiye 23 Kasım Perşembe günü canlı yayında bulundu. Nazmiye, bulunduğu gün canlı yayında annesi Semra'dan nefret ettiğini ve ondan uzaklaşmak için kaçtığını iddia etti.Ancak canlı yayın sonrası Uzman Psikolog Hasan Ersin ile görüşen Nazmiye, Gülbeyaz ve Fırat'ın tehditleri sonucu böyle konuştuğunu söyledi.

YAŞLI KADININ 4 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI DA VARMIŞ

Uzman psikoloğun gözetiminde konuşan Nazmiye, 19 yaşındaki Fırat tarafından verilen ilaçlarla uyutulup tacize uğradığını, işkence gördüğünü anlattı. 4 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan kanun kaçağı Fırat'ın babaannesi Gülbeyaz ise, Nazmiye'yi; "Sakın canlı yayında bir şey söyleme. Annen Semra'yı suçla. Yoksa seni öldürürüz" diye tehdit etti.