Abone Ol

Podyumdaki yeni mankenler zengin koca arıyor!

Manken Ece Gürsel ve Senem Kuyucuoğlu meslektaşlarını topa tuttu!

Podyumdaki yeni mankenler zengin koca arıyor!

Best Model 2007'de ikinci olan Ebru Öztürk'ün eski mankenleri hedef alan "Artık eskisi gibi hayatını deşifre eden mankenler yok. Herkes işiyle gündeme geliyor. Yeni nesil mankenler çok bilinçli ve kültürlü. Çoğu üniversite mezunu, 2-3 dil biliyorlar, geleceklerini planlıyorlar. Özel hayatlarına da dikkat ediyorlar" cümlelerine, birçok mankenden tepki geldi. İşte mankenlerin cevabı:

ECE GÜRSEL FOTOGALERİ!

Senem Kuyucuoğlu: 'Hepsi zengin koca arıyor!'
"Eskiden mankenlik daha değer gören bir meslekti. Artık herkes manken olmak istiyor. Şimdi manken olmak isteyenler ya başka bir işe geçmek ya da zengin koca bulmak için bu işi yapmak istiyor. Onlar yüzünden meslek değerli görülmüyor."

Ece Gürsel: 'Eğitimli genç manken az!'
"Eskiden mankenler özel hayatlarını deşifre etmiyordu. Aslında yeni nesil mankenler özel hayatlarıyla gündeme geliyor. Yeni nesil mankenlerin arasında birkaç tane eğitimli olan vardır. Yeni mankenlerin çoğu cahil."

Elif Ece Uzun: 'Genelleme yapmayın!'
"Sürekli mankenlerle ilgili bu tarz açıklamalar yapılması bana çok saçma geliyor. Mankenliği çok iyi yapmış olan insanlar var. Bu nedenle bu tarz bir genelleme yapılmasını hiç de doğru bulmuyorum."