Abone Ol

Playboy’un şirketi amcaya gitti!

Sosyal medyada paylaştığı sıradışı hayatıyla öne çıkan Taha Özer’in babası İbrahim Şenkal Özer sahibi oldukları ‘Deriden’deki hisseleri kardeşi Gürkal Celal Özer’e devretti.

Playboy’un şirketi amcaya gitti!

TÜRKİYE’nin önde gelen deri firması Deriden akraba evliliği yaptı. Türkiye’nin birçok noktasında mağazaları bulunan Deriden, artık dünyaca ünlü ayakkabı markalarının satışını yapan Marka Park’ın...

İbrahim Şenkal Özer sahibi olduğu Deriden’i kardeşi Gürkal Celal Özer’e devretti. Nisan 2016’da yapılan operasyonla Deriden’in yönetim kurulu başkanlığına Gürkal Celal Özer otururken, şirketin merkezinin de Marka Park merkezine taşınmasına karar verildi. Kulislerde artık Deriden’de tek pay sahibinin Marka Park’ın sahibi Gürkal Celal Özer olduğu söyleniyor.

RESMİ DİSTRİBÜTÖRÜ
Deriden, Türkiye’ye dünyaca tanınmış prestijli marka ve tasarımları getiriyor. Timberland’in resmi distribütörü olan Deriden, Timberland tarafından 2012 yılında “Yılın Distribütörü” seçilmişti. Deriden’deki bu satış kadar ilginç olan ise şirketin veliahtı olarak gösterilen Taha Özer’di.

Deriden’in sahibi İbrahim Şenkal Özer’in oğlu Taha Özer son dönemde özel yaşamı ile dikkatleri üzerine çekmişti. İşadamı kimliğiyle değil de özellikle canlı yayın uygulaması Periscope sayesinde sosyal medya fenomeni olarak ün yapan ve adı ‘Playboy’a çıkan Taha Özer, geçtiğimiz günlerde özel uçak ile Ciciş kardeşler Esra ve Ceyda’yı umreye götürmüştü. Kendisi de ilginç bir Arap kıyafeti giyip gündem yaratmıştı.

Yatakta paraların üzerinde yatarak çektiği fotoğraflar, birlikte olduğu kadınların sayısı gibi bir çok sansasyonel olaya imza atan Taha Özer, bir röportajda iş hayatı ilgili şu açıklamaları yapmıştı: “Aynı zamanda aile şirketimizde (Deriden) de çalışıyorum. Oradan gayet iyi kazanıyorum. Ama hobilerimden kazandığım paraya niye hayır diyeyim ki? Şirkette her görevdeyim.”Babasının özel hayatı ile ilgili tepkisini ise “Babam başlarda tepki gösterdi. Sonra benim özel hayatım olduğu için o da alıştı” sözleri ile anlatmıştı.

Ancak Taha Özer’in çalışıyorum dediği ve harcadığı paraların kaynağı olarak gösterdiği Deriden şimdi amcasının oldu. 36.5 milyon TL sermayeli Deriden’deki bu satışın önümüzdeki günlerde duyurulması planlanıyor. Deriden mali durumundan dolayı mı el değiştirdi yoksa iki kardeş yeni bir ortaklık mı açıklayacak? Yanıtı önümüzdeki aylarda...

Playboy’un şirketi amcaya gitti! - Resim: 1