Abone Ol

Playboy’un mirasını kim alacak?

Playboy'un kurucusu Hugh Hefner arkasında 43 milyon dolarlık bir miras ve dünyaca ünlü bir dergi bıraktı. İşlerin başına 26 yaşındaki oğlu Cooper Hefner'ın geçmesi bekleniyor.

Playboy’un mirasını kim alacak?

Playboy dergisinin kurucusu Hugh Hefner 91 yaşında vefat etti. Hefner’ın vedası dünyada gündem olurken yaşlı kurtun serveti oğlu Cooper Hefner başta olmak üzere dört çocuğuna kaldı.

Time dergisinin haberine göre Hefner’ın 43 milyon dolar değerinde gayrimenkulü bulunuyor. Öte yandan Playboy dergisi de Hefner Ailesi’ne ait.

Hefner’ın parası ve şirketini 26 yaşındaki oğlu Cooper Hefner’ın yönetmesi bekleniyor. Hali hazırda Playboy’un baş tasarımcısı olan genç Hefner babasının mirasının bir bölümünü ise babasının vasiyeti üzerine Güney Kaliforniya Üniversitesi sinema bölümüne ve hayır kurumlarına bağışlayacak.

Öte yandan Hefner’ın üvey annesi Crystal Hefner da (31) Hefner’la evlenmeden önce yaptığı evlilik sözleşmesi gereği mirastan pay alacak.

Cooper Hefner babasının vefatının ardından yaptığı açıklamada, “Babam özel bir hayat yaşadı. Sosyal ve kültürel hareketlerin sesi oldu. Cinsel özgürlüğün bir savunucusuydu. Onu çok özleyeceğiz” açıklamasını yaptı.