Abone Ol

Plaj röntgencisine suç üstü! Yaka paça aldılar!

FOTO GALERİ- ANTALYA’nın dünyaca ünlü Konyaaltı Plajı’nda görev yapan özel güvenlik personeli, röntgencilere karşı dürbünlü gözetleme yapıyor.

Plaj röntgencisine suç üstü! Yaka paça aldılar!

Plajdaki kızları keserken böyle yakalandı!.. FOTO GALERİ-

Plaj üniteleri, restoranlar, kafe ve konser alanıyla Antalya’nın en büyük eğlence kompleksi BeachPark’ta yaz sezonunun gelmesiyle artan aktiviteler ve kalabalıklaşan plajlar, özel güvenliğin sırtına büyük sorumluluk yüklüyor. Gündüz plajda, gece ise düzenlenen konser ve eğlencelerde güvenliği sağlayan personel, hırsız ve magandalara geçit vermiyor. Ellerinde dürbünle gün boyu plajın her köşesini tarayan güvenlik personeli, tacizci, hırsız ve kapkaçcılara göz açtırmıyor. 24 saat boyunca sahil şeridini kontrol altında tutan güvenlik görevlileri, kalabalığın yoğun olduğu saatlerde plajı dürbünle gözetliyor. Özellikle yaz aylarında kent dışından gelen kötü niyetli kişilerin, plajda güneşlenen kadınları rahatsız ettiği konusunda yoğun şikayet aldıklarını söyleyen güvenlikçiler, böyle bir durumda yakalanan kişilerin sahil şeridi dışına çıkartıldığını ve polise teslim edildiğini söyledi.


RÖNTGENCİLERE KARŞI MOTOSİKLETLİ TİM

Kişinin şikayetçi olması durumunda polise teslim edilen şüpheliler hakkında yasal işlem yapıldığını belirten BeachPark Güvenlik Koordinatörü Selahattin Yıldırım, 30 güvenlik personeliyle 24 saat görevde olduklarını vurguladı. Röntgencilere karşı ATV ve motosiklet gibi küçük motorlu araçlarla devriye gezen timin de görev yaptığını belirten Yıldırım, "Sürekli bir devriye dürbünle sahil şeridini tarıyor. Etrafa rahatsız edici davranan, bakan veya elindeki fotoğraf veya kamera ile insanları rahatsız edici görüntü çekenleri tespit ediyoruz. İlk önce uyarıyoruz. Aynı davranış devam ediyorsa, devriye ekibine telsizle bilgi vererek sahil şeridi dışına çıkartıyoruz" diye konuştu.

Plajdaki kızları keserken böyle yakalandı!.. FOTO GALERİ-

Antalya'da Rus ve Ukraynalı kızlarla güzellik yarışması!.. FOTO GALERİ-

Rusların çılgın köpük banyosu!.. FOTO GALERİ

Tatil köyünde seksi yarışma!.. FOTO GALERİ-