Abone Ol

Patlama haberi geldi, Acun yayını kesti! Survivor'da kim elendi?

Survivor yarı final akşamında heyecanlı ve bol tartışmalı bir gece geçiyordu ki İstanbul'dan gelen haber o hareketli ortamı derin bir sessizliğe dönüştürdü. Survivor'da dün akşam Atakan ve Damla SMS oylarından gelen sonuca göre final koltuğuna oturacaktı.

Patlama haberi geldi, Acun yayını kesti! Survivor'da kim elendi?

Survivor 2016'da dün akşam yarı final heyecanı yaşanıyordu fakat İstanbul'dan gelen haber yarışmanın seyrini değiştirdi. Survivor'da Atakan ve Damla yarı final akşamında SMS oylarının sonuçlarını beklerken, Acun Ilıcalı kısa bir açıklama yaparak oylamayı yarıda kesti ve sonucu açıklayıp programı sonlandırdı. Peki Survivor'da kim elendi?

Survivor'da bu akşam heyecan seviyesi yüksek bir gece yaşanıyordu ki gelen acı haber yarışmanın reklam arasında ekip tarafından Acun Ilıcalı'ya iletildi. Survivor'da yarı final eleme akşamında izleyiciler kimin elendiğini merakla bekliyordu. Survivor 2016'da oylama sürerken Acun Ilıcalı yaşanan gelişme ile ilgili kısa bir açıklama yaptı ve programı yarıda kesti..

Acun Ilıcalı İstanbul'da yaşanan patlama sonrasında flaş bir açıklama yaptı:

Yarışmacı arkadaşların haberi yok ama konuklarımızın haberi olmuştur. Aldığım bilgi ile kahrolduk. İstanbul'dan üzücü bir haber geldi. İstanbul'da bir patlama meydana gelmiş, bizde reklam arasında öğrendik. Buradan patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyoruz. Bu durumda oylama akşamını uzatmamıza gerek yok. Hemen sonucu açıklayıp programı sonlandırıyoruz dedi.

Survivor 2016  yarı final akşamında rakibinden daha yüksek SMS oyu alarak adını final akşamına yazdıran isim Atakan oldu

Önceden belirlenen takvimde bu akşam Survivıor Final akşamı olacaktı. Fakat Acun Ilıcalı'nın dün akşamki tepksi ve üzüntülü görüntüsünden sonra, sosyal medyada Ilıcalı'nın Survivor finalini iptal edeceği konuşuluyor. Henüz bir açıklama olmasa da sosyal medyada izleyiciler yaşanan acı olayın ardından yayının yapılmayacağını konuşuyor. Survivor finali ile ilgili gelişmeleri haberimizden sizlere aktaracağız..

Patlama haberi geldi, Acun yayını kesti! Survivor'da kim elendi? - Resim: 1

EFECAN'DAN SERKAY'A DESTEK

Duygusal anlar yaşayan Efecan, şampiyonluk adayı olarak "kardeşim" dediği Serkay’ı desteklediğini söyledi.

SEMİH 3 İSMİ DE ELEŞTİRDİ

Atakan, Damla ve Serkay'ı desteklemediğini belirten Semih ise Serkay’ın terbiyesizliklerini unutmadığını ve onu net bir şekilde desteklemediğini söyledi.

ATAKAN: KAZANMA HIRSI ETKİLEDİ

Atakan, Semih’in sözleri üzerine Survivor’da kazanma hırsı ve zor şartların insanlara istemediği şeyler yaptırdığını açıkladı. Avatar Atakan, Semih’in onun duruşunu eleştirebilecek konumda biri olmadığını ifade etti.

EZGİ: ATAKAN BİRLEŞTİRDİ

Ezgi de söz alıp Atakan’ın yarışma boyunca hep birleştirici olduğunun altını çizdi.

YUNUS GÜNCE: ATAKAN İLE SORUNU ÇÖZDÜK

Yunus Günçe, Semih’in Atakan ile aralarında olan “omurgasız” meselesini açması nedeniyle ona cevap vermek için söz istedi ve Atakan ile konuştuklarını meseleyi çözdüklerini açıkladı.

NAGİHAN: ŞOKU ATLATAMADIM

Atakan'ı desteklediğini söyleyen Nagihan ise yarışma boyunca çok iyi mücadele verdiğini ve final koltuğunu çok istediğini ama olmayınca büyük hayal kırıklığı yaşadığını, hala elenmenin şoku atlatamadığını söyledi.

YILMAZ MORGÜL: KAZANMAK İÇİN GELMEDİM

Yılmaz Morgül, Survivor’a sosyal yardımlaşma projesine destek toplamak için geldiğini ve kazanmanın peşinde olmadığını söyledi. Morgül, hak edenin kazanmasını istediğini açıkladı.

DAMLA CAN KİMDİR?

İzmir doğum olan Damla Can 27 yaşında. 1.76 boyunda ve 56 kilo olan Damla Can, özel bir spor salonunda eğitmen olarak jimnastik, step, aerobik ve fitness dersleri veriyor. Damla Can, Survivor yarışmasının başlangıcında kazanmak için her türlü mücadeleyi yaptığını ifade etmişti.

ÇAĞAN ATAKAN ARSLAN KİMDİR?

27 Ağustos 1989 yılında Sivas'ta dünyaya gelen Avatar lakaplı Çağan Atakan Arslan, spor hayatına basketbol ile başladı. 16 yaşında vücut geliştirmeye başlayan Atakan Arslan, 17 yaşında dövüş sporları ile tanıştı ve o günden bu yana bir çok başarıya imza attı. Atakan Arslan, 2008 yılından itibaren kick boks ve Muay Thai Milli Takımlarında ülkesini uluslararası arenada temsil ediyor, aynı zamanda da profesyonel müsabakalara çıkıyor.

Aatakan, 2011 yılında Özbekistan'da 5.000 rakip taraftarın önünde Özbek rakibini finalde nakavt ederek IFMA Muay Thai Dünya Şampiyonu unvanını kazandı ve bu alanda ülkesine büyük erkeklerdeki ilk altın madalyayı getirdi. TPW adı altında profesyonel güreşte de performanslar sergileyen Atakan Arslan, adından Solider olarak söz ettirdi.

Kickboks kariyerinin önemli olaylarından biride, dünyanın kickboks organizasyonlarından biri olan Glory World Series ile yaptığı anlaşmadır. 2014 yılında Deput yapan Atakan Arslan, ilk maçını Glory 15 İstanbul'da Brezilyalı rakibi Jonatan Olveira yaptı.

Profesyonel sporun dışında çeşitli sinema ve dizi filmlerinde de oynayan Atakan Arslan modellik yapmaktadır.

SERKAY TÜTÜNCÜ KİMDİR?

Survivor 2016 Gönüllüler takımı kadrosunda iddialı duruşu ile dikkat çeken Serkay Tütüncü İzmir Tire doğumlu. 7 Şubat 1991 doğumlu olan Serkay Tütüncü Survivor'ın en genç yarışmacıları arasında.

Amatör futbolcu olan 1.78 boyunda ve 76 kilo ağırlığındaki Serkay Tütüncü, performansı ile finale kaldı.

SURVİVOR'DA DAMLA'DAN ACUN'U ŞOKE EDEN İTİRAF!

Survivor'da final öncesi Damla'dan herkesi şaşırtan bir itiraf geldi. Survivor'da yarı finalde Atakan'ın rakibi olan Damla Can, "Fikir ayrılıklarımız çok fazlasıyla oldu. Çok enteresandır, Nagihan'la hiç konuşmamız olmadı. Bir tek son gün hep birlikte yemek yaptık. Çünkü iki kızın mücadelesi farklıydı. Nagihan'la çok konsantre olmuş şekilde mücadele ettik. Oyun öncesi birbirimize başarılar bile dilemedik. Belki de profesyonel bir bakış açısı yakalamaya çalıştık" ifadelerini kullandı.

Survivor'ın yapımcısı Acun Ilıcalı, "Bu olayı son günü duyduğum zaman Survivor'daki en büyük şoklarımdan birini yaşadım. Aynı adada 1.5 ay ay yaşayıp tek kelime konuşmadan buraya geldiniz" şeklinde konuştu.

hürriyet