Abone Ol

Partizan Beşiktaş Avrupa Ligi maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam akşam TSİ 21:30’da Partizan Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmayı Slovak hakem Ivan Kruzliak yönetecek. Kruzliak’ın yardımcılıklarını ise Tomas Somolani ve Branislav Hancko yapacak.

Partizan Beşiktaş Avrupa Ligi maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Partizan Beşiktaş maçının canlı yayınlanacağı kanal belli oldu. Taraftarların gün boyunca beklediği sorunun cevabı gelen son dakika haberi ile açıklanmış oldu. Partizan Beşiktaş maçı bu akşam TRT 1'den canlı olarak yayınlanacak.. İşte detaylar

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi gruplarına kalmak için son viraja girdi. Siyah beyazlılar play-offeşleşmesinin ilk maçında deplasmanda Sırbistan ekibi Partizan ile karşılaşacak.

UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu ilk maçında Partizan’ın konuğu olacak olan Beşiktaş, İstanbul’daki karşılaşma öncesinde avantajlı bir skor elde etmek istiyor.

Maç saati: TSİ 21:30

Yayın: TRT 1

UEFA Avrupa Ligi’ne 2. Tur’da başlayan ve sırasıyla Faroe Adaları temsilcisi B36 Torshavn ve Avusturya ekibi LASK Linz’i eleyerek Play-Off Turu’na yükselen Beşiktaş, gruplara kalmak için son engel olan Partizan’la eşleşti.

Beşiktaş-Partizan eşleşmesi UEFA’nın ‘Yüksek riskli maçlar’ listesinde yer aldığı için, iki mücadelede de rakip takım taraftarı yer almayacak.

LASK Linz ile Avusturya’da oynanan karşılaşmanın son dakikasında attığı golle turu getiren Alvaro Negredo, gördüğü kırmızı kart nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek.

Daha önce 1’i hazırlık maçı olmak üzere Partizan’la 3 kez karşılaşan Beşiktaş, bu maçların tamamında rakibini mağlup etmeyi başardı.

Slaven Bilic’in görevde olduğu 2014-2015 sezonunda UEFA Avrupa Ligi’nde Partizan’la aynı grupta yer alan siyah-beyazlılar, deplasmanda oynanan karşılaşmayı 4-0, iç sahadaki mücadeleyi ise 2-1 kazanmayı başarmıştı.

Beşiktaş o sezon Tottenham, Asteras ve Partizan’ın yer aldığı grubu lider bitirmiş, Partizan ise sonuncu olarak Avrupa Ligi’ne veda etmişti.