Abone Ol

Parçalanmış ve ölümsüz isimli yapımları birleştiren film: Glass

James McAvoy, Bruce Willis, Samuel L. Jackson gibi isimleri buluşturan filmi M. Night Shyamalan yönetiyor.

Parçalanmış ve ölümsüz isimli yapımları birleştiren film: Glass

Filmin Konusu

film, Bruce Willis ve Samuel L. Jackson'ın başrollerde olduğu Ölümsüz (Unbreakable) ile Anya Taylor-Joy ve James McAvoy'un başrolleri paylaştığı Parçalanmış (Split) filminin birleşimini konu alıyor.

Yönetmen

Altıncı His, Son Hava Bükücü, İşaretler, Ölümsüz, Mistik Olay ve Parçalanmış filmleri ile harikalar yaratan ve Oscar'a aday olan Hintli M. Night Shyamalan yönetmenliği üstleniyor.

Filmin yapımcılığını ise Universal Pictures üstleniyor.

oyuncu Kadrosu ve Rolleri

Şu an filmin oyuncu kadrosu için sadece dört kişi belirlenmiş durumda. James McAvoy, Parçalanmış filminde olduğu gibi 23 farklı karakteri canlandıracak (Kevin Wendell Crumb, Patricia, Barry ve daha fazlasını). Anya Taylor-Joy'u, 'Casey Cooke' karakterini canlandırırken göreceğiz. Bruce Willis 'David Dunn' karakterini canlandırırken, Samuel L. Jackson 'Elijah Price / Mr. Glass' rolüne bürünecek.

Tür: Gerilim

Vizyon Tarihi

Film 18 Ocak 2019 tarihinde Amerika Birleşik Devletleri'nde vizyona girecek. Henüz Türkiye için bir tarih belirlenmedi ancak filmin oyuncu kadrosunu, bütçesini ve yönetmenini göz önünde bulundurduğumuzda; film Türkiye'de, ABD ile aynı tarihte vizyona girecek gibi görünüyor.

Film henüz fragmanı yayınlanmadı, muhtemelen uzun bir sürede yayınlanmayacaktır.
ofpof.com