Abone Ol

Paramparça 78. bölüm fragmanı yayınlandı!

Paramparça 78.Bölüm fragmanı ile 31 Ekim 2016 Pazartesi günü Star Tv ekranlarında yeni bölümü ile devam edecek.

Paramparça 78. bölüm fragmanı yayınlandı!

Yapımcılığını, dünyanın en büyük medya prodüksüyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan Saban, Barış Falay ve Mine Tugay’ın paylaştığı ‘Paramparça’nın, dün akşam (24 Ekim) yayınlanan 77’nci bölümü de heyecan dolu gelişmelere sahne oldu.


CİHAN VE HARUN KARŞI KARŞIYA

Cihan ve Ozan, Hazal’ın Özgür’ü öldürdüğünü, Maide Hanım’ın da bunun üzerinden Hazal’a şantaj yaptığını öğrenince soluğu yalıda aldılar. Hazal, gözyaşları içinde suçunu itiraf etti. Cihan, Hazal’ın teslim olmasını istedi ama Dilara karşı çıktı. Hapse girmekten korkan Hazal evden kaçtı. Cansu akrabalarını buldu, hastalığının genetik olduğunu öğrendi. Cihan, Maide Hanım’ın evine gitti, restleştiler. Maide Hanım, kurye ile bıçağın sahtesini yalıya gönderdi. Maide Hanım’ın bir oyun çevirdiğinin farkında olan Harun hışımla halasının evine geldi, bıçağı aradı ama bulamadı. Kiraladığı araçla yolda kalan Hazal, Mithat’tan yardım istedi. Mithat, Hazal’ı buldu, evine getirdi ve Ozan’a haber verdi. Burhan, kendine bağladığı Özkan’a silah verdi ve kendi adına tahsilat yapmasını istedi. Özkan çaresiz kabul etti. Deniz, Özkan’ı babasının yanından ayrılırken gördü ve şüphelendi. Deniz, sıkıştırınca Özkangerçeği anlattı. Deniz, Burhan’ın suç işlediğini ispatlamak için plan yaptı. Cansu’nun akrabası Cihan’a gerçeği açıkladı. Asuman, cinsel saldırıya uğradı. Cansu’nun ilaçlarını içmediği ortaya çıktı. Selma, Cihan’a Harun’un kirli işleriyle ilgili yeni belgeler verdi. Özkan, tahsilat için geldi, Vedat silahını çekti. Deniz araya girdi, çıkan arbedede silah patladı ve Vedat vuruldu. Hazal’ın artık yalıda kalmasını istemeyen Cihan, Hazal’ı almak için yalıya geldi. Harun, Cihan’a tepki gösterdi. Gazetede kendi ilanına bakan Rahmi Bey’in yaşadığı ortaya çıktı.

Paramparça’nın 77’nci bölümündeki bu sahneler #benanneyim hashtag’iyle sosyal medyada da çok konuşuldu.

YENİ BÖLÜMDE BÜYÜK SÜRPRİZLER YAŞANACAK

Cihan ve Harun arasında neler yaşanacak? Hazal nasıl bir karar verecek? Özkan’a ne olacak? Deniz, Cansu’yu bebeği dünyaya getirmemesi için ikna edebilecek mi? Asuman, Candan’a yaşadıklarını anlatacak mı? Selma, Cihan ve Yıldırım’a Harun’un hangi kirli işlerini açıklayacak? Harun ve Dilara arasında nasıl bir kriz çıkacak? Tüm bu sorular ve daha fazlası, ‘Paramparça’nın 31 Ekim Pazartesi akşamı, saat 20.00’de Star’da ekrana gelecek 78’inci bölümünde yanıt bulacak. Heyecanın daha da artacağı ve yine nefeslerin tutularak izleneceği yeni bölümde, birbirinden çarpıcı gelişmeler yaşanacak.

Pazartesi günlerinin zirve dizisinin bakalın 78.bölümünde neler yaşanacak.