Abone Ol

Paramparça 69. Bölüm Fragmanı: Cihan ve Ayşe aşkı öğreniliyor

Star Tv nin büyük bir beğeni ile takip edilen dizisi Paramparça 69. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Her pazartesi saat 20.00 de yayınlanan dizinin 6 haziran daki Paramparça 69. Yeni Bölüm Fragmanı yine heyecan dolu.

Paramparça 69. Bölüm Fragmanı: Cihan ve Ayşe aşkı öğreniliyor

Star Tv nin sevilerek izlenen dizisi Paramparça'nın 6 Haziran Pazartesi yayınlanması beklenen 69. Yeni bölüm fragmanı nda neler olacak? Harun ve Maide hanım Ayşe'nin göndermiş olduğu resimleri görünce neden taş kesildiler. Ayşe ile Cihan arasındaki buzlar tam erimişken şimdi neler olacak? Harun ise Dilara ile barıştı. Peki şimdi ne olacak? Ozan akıl hastanesinden çıkacak mı? Paramparça 69. Bölüm Fragmanı ile ilgili merak edilen tüm soruların cevabı bu akşam dizi bitiminin ardından yayınlanan Fragmanda.

PARAMPARÇA 68. SON BÖLÜM DE NELER OLMUŞTU?
Rahmi bey, yine yapacağını yapar ve Ozan hakkında sahte rapor düzenleterek Ozan'ı hastaneye yatırır. Cihan'a ise Ozan'ın tatilde olduğunu anlatır. Maide hanım ise intikam hisleri ile Candan'ın da yardımıyla, Ozan'ın şirket hisselerine satın almanın peşindedir.

Dulara, Demir Alaz hastalanınca apar topar bir şekilde hastaneye gider burada çarezi bir şekilde oğlunu düşünürken yanında Harun vardır. Daha fazla dayanamaz ve Harun'u affeder. Cihan ise Ayşe ile yaşadığı tatsız olmaydan ötürü ondan özür dilemek ister. Bunun için Ayşe'nin kendisini affetmesi için çok çaba gösterir. Cihan en sonunda Ayşe'ye büyük bir süpriz yapar. bu süpriz ile ikilinin arasındaki soğuk düzgarlar ortadan kalkar.
Harun, Dilara ile barıştığı müjdesini Maide hanıma vermek için eve gelir. Bu sırada Maide ve Harun'un bilgisayarda gördükleri resim ikisinide şok eder.