Abone Ol

Paramparça 65. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Star Tv ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Paramparça'nın yeni bölümünde neler olacak? Paramparça 65. bölüm fragmanı ve detaylar haberimizde...

Paramparça 65. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Star Tv ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Paramparça bu hafta yeni bölüm olan 64.bölüm ile yayınlandı. Paramparça 9 mayıs pazartesi fragmanı ve Paramparça son bölüm özeti ile ilgili bilgiler sizlerle..

Başrollerinde Erkan Petekkaya, Hümeyra, Şükran Ovalı, Barış Falay gibi isimlerin oynadığı yapımcılığını ise Endemol Shine Türkiye’nin yaptığı Paramparça dizisinde heyecan devam ediyor. Her hafta yayınlanan bölümleriyle izleyenlerini ekran başına kilitleyen Paramparça dizisi bu hafta yeni bölümü olan 64.bölümü ile ekranlarda oldu.

2 sezondur izleyenlerine seyir zevki yüksek bölümler izleten ve her hafta reytinglerde üst sıralarda yer alan Paramparça dizisinin seneye de devam edeceğini ve hayranlarını yalnız bırakmayacağını hatırlatalım.

Önümüzdeki hafta 65.bölüm ile ekranlarda olacak olan Paramparça dizisinde bu hafta Harun ve Dilara yeni hayatlarına doğru yola çıkmaya hazırlanıyorken Maide Hanım’dan gelen bir telefon tüm dengeleri değiştirmiştir!

Paramparça 64.bölümde Maide Hanım’ın verdiği bilgiyle birlikte Demir Alaz Harun’un değil Cihan’ın çocuğudur ve bu bilgi herkesi şok eder! Ozan’a Harun’u sevdiğini söyleyen Dilara ise işin ucunda Ozan ile Candan birlikteliğini düşünemez!

Candan ve Ozan’ı hayli samimi pozlarla gören Cihan ise adeta beyninden vurulmuşa döner bakalım bu fotoğrafları gördükten sonra tepkisi ne olacaktır?

işte 65. bölüm fragmanı: