Abone Ol

Tarım Bakanı Pakdemirli'den flaş Masterchef Murat açıklaması

Masterchef Türkiye yarışmasıyla ünlenen Murat Özdemir ortaya çıkan videosunda papağanın boğazını sıkarak konuşuyordu. Özdemir bu videodan dolayı gözaltına alındı.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, sosyal medyada yayınlanan papağana işkence videosu hakkında, “İlgili şahıs hakkında Bakanlık olarak suç duyurusunda bulunulması için talimat verdim. Ayrıca şiddet gören papağanın güvenli bir ortama alınması için de Bakanlık olarak girişimlere başladık” dedi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, sosyal medyada yayınlanan papağana işkence videosuna ilişkin bir açıklama paylaştı.

Toplumda infial uyandıran ve vicdanları derinden sarsan videoyu üzüntüyle izlediğini aktaran Pakdemirli, “İlgili şahıs hakkında Bakanlık olarak suç duyurusunda bulunulması için talimat verdim. Ayrıca şiddet gören papağanın güvenli bir ortama alınması için de Bakanlık olarak girişimlere başladık” dedi.

Tarım Bakanı Pakdemirli'den flaş Masterchef Murat açıklaması - Resim: 1

Tarım Bakanı Pakdemirli'den flaş Masterchef Murat açıklaması - Resim: 2Murat Özdemir'in kuşa işkence görüntülerine büyük öfke! Acun Ilıcalı: Bu insan müsveddesi...

Haluk Levent de, papağana işkence olayının takipçisi olacaklarını duyurdu.

İşte o tweet:

@haluk_levent

Son durum; Papağan’a işkence eden şahıs yarın “ hayvana işkence” suçuyla Adliyeye çıkartılacak. AHBAP platformu olarak biz de şikayetçi olduk. Tarım ve Orman Bakanlığı olaya el attı. Papağan yasa gereği milli parklar Müdürlüğüne verilecek. Hemen tedaviye başlanacak Takipçisiyiz!