Abone Ol

Panpiş Hilal Cebeci klonlar yaratarak hızla yükseliyor!

Hilal Cebeci'nin seksi pozlarını Twitter'a yüklemesiyle başlayan 'panpişizm akımı'nın internetteki yankıları devam ediyor.

Panpiş Hilal Cebeci klonlar yaratarak hızla yükseliyor!

Hilal Cebeci’den +18’lik sözler tıklayın

İşte Panpiş’in son marifeti

Cebeci’nin panpişlerim dediği takipçilerinin sayısı kısa sürede 150 bini aştı. Banu Alkan ve şarkıcı Nigar Salman da akımdan etkilenerek yeni çıkacak albümlerini Twitter’da yükledikleri erotik fotoğraflarla takipçilerine duyurmaya başladı.
Şahan da çıkabilir Bir girişimci ‘panpiş’ kelimesini iç giyim, çorap gibi kullanım alanları için marka olarak tescil ettirdi. Bir diğer girişimciyse ‘panpişizm’ alan adıyla açtığı web sitesini bin TL’ye satılığa çıkardı.
Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Cebeci’nin fotoğrafına karşılık, ‘‘Size armağan ediyorum, biraz ıkınıyorum ama idare edin panpişlerim’’ iletisiyle tuvalet manzaralı bir fotoğrafını paylaşarak duruma el attı. Yurtdışında başlayan ve Cebeci’nin girişimleriyle yurtdışından Türkiye’ye de sıçrayan Twitter’da soyunma furyasına her geçen gün yeni bir ismin daha katılması uzmanları da endişelendiriyor.

Hem ego tatmini hem para Prof. Dr. Nilüfer Narlı/Sosyolog: Cinsellik her zaman insanların dikkatini çeken bir konu olmuştur. Sosyal medya da bugün network oluşturmak ve bilgi akışı sağlamak amaçları dışında insanların özel hayatlarını teşhir ettikleri bir alana dönüştü. Cinselliğin kullanıldığı anda birçok insanın dikkatini çekeceğini bilenler özel hayatlarıyla ilgili fotoğrafları cinsellik sosu katarak sunuyor. Bu gündemde olma hali hem ego tatmini sağlıyor hem de maddi bir kazanç. Sabun köpüğü gibi ortaya çıkıp kaybolunsa da gündemde olunuyor.

Burcu Esmersoy’dan panpiş göndermesi

İşte panpiş videosu

50 senedir aynı yerdeyiz Doç. Dr. Haldun Soydur/Psikiyatr: Bu durum sanıyorum Biri Bizi Gözetliyor, evlendirme programları gibi yayınların Twitter’daki tezahürü. İçinde bulunduğumuz çağdaki kendinden başka kimseyi umursamayan, bencil, geleneksel değerleri reddeden insan tipi de amaca giden yolda her şeyi kullanıyor ve bu sonuç ortaya çıkıyor. 50 sene öncesine göre daha farklı bir yerde değiliz hâlâ. Cinsellik tabu olmaktan çıkmadıkça da bu çıplaklığın bir sonu olmayacak gibi görünüyor.

Banu Alkan’ın üstsüz fotoğrafları için tıklayın

Şahan’ın fotoğrafı için tıklayın