Abone Ol

Özgür Çevik Kiraz Mevsimi dizisinden ayrıldı

FOX TV'nin sevilen gençlik dizisi Kiraz Mevsimi’nden ayrılık haberi var.

Özgür Çevik Kiraz Mevsimi dizisinden ayrıldı

Kiraz Mevsimi dizisine sonradan dahil olan Özgür Çevik projeden ayrılacağını twitter'dan duyurdu.Çevik, Twitter adresinden (yanda) 9 bölüm oynadığı diziden ayrılacağını yazdı.Çevik, Twitter adresinden 9 bölüm oynadığı diziden ayrılacağını yazdı.

Özgür Çevik Kiraz Mevsimi dizisinden ayrıldı - Resim: 1


Peki dizinin 22. bölümünde neler yaşanacak?
Dizinin 21. bölümünde Ayaz, Derin'in tüm kirli çamaşırlarını ortaya çıkarmış. Ve Derin'in Öykü'ye aşık olduğunu herkese ispat etmişti. Bu duruma çok sinirlenen Ayaz, Derin'e ülkeyi terk etmesi için 1 gün süre vermişti. Ve Derin bunun üzerine Öykü ve Şeyma'yı kaçırmıştı.Dizinin son bölümü Şeyma'nın bu görüntüsüyle sona ermişti. Yeni bölümde ise....Ayaz, Öykü’nün yerini öğrenir, Derin’in Öykü'yü kaçırdığı evine gider.
Derin, Ayaz’ı karşısında görünce şok olur ama bozuntuya vermez “ Seni daha erken bekliyordum Ayaz” diyerek, sanki bütün bunları planlamış hissi vermek istercesine üste çıkmaya çalışır. Ayaz’ı ise o saatten sonra kimse durduramaz artık ve Derin’in yakasına yapışır.
Onu tek yumrukla yere indirir. İkili yerde kavga ederken Öykü ise sadece ağlamakla yetinir çünkü elinden hiçbir şey gelmez.