Abone Ol

Özge Özpirinçci kimdir nereli sevgilisine bakın o da çok ünlü

Özge Özpirinçci kimdir aslen nereli kaç yaşında? Kadın dizisiyle kariyerinde zirveye çıkan Özge Özpirinçci yeni film heyecanı yaşıyor. 15 aralık beyaz show konukları arasında yer alan Özge Özpirinçci'nin özel hayatı...

Özge Özpirinçci kimdir nereli sevgilisine bakın o da çok ünlü

Melekler Korusun dizisiyle ünlendikten sonra başarılı projelerde yer alan Özge Özpirinçciyeni filminin heyecanını yaşıyor. Acı Tatlı Ekşi filminde oynayacak olan Özge Özpirinçci'nin hayatına gelin hep birlikte bakalım.

Özge Özpirinçci, 1 Nisan 1986 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve ortaokulu İstanbul'da okuyan güzel oyuncu, lise eğiminin bir bölümünü ise Amerika Birleşik Devletleri'nde gerçekleştirmiştir. Lisans eğitimini Türkiye'de alan Özpirinçci, Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri bölümünden 2008 yılında mezun oldu. Annesi İngilizce öğretmenidir. İlk olarak Cesaretin Var mı Aşka ve Kavak Yelleri dizilerinde oynadı. Birçok, reklam filminde oynayan güzel oyuncu, Kavak Yelleri dizisinde uçuk kaçık ama bir o kadar da duyarlı kanser hastası bir kız olan Ada'yı canlandırmıştır. Show Tv'de yayınlanan duygusal, dram gençlik dizisi Melekler Korusun'da İpek Taşkır adlı üniversite öğrencisi bir karakteri başarıyla oynadı. Dizi 73. Bölümü ile son kez ekranlarda görüldü. Özpirinçci, ayrıca 2010 yılında vizyona giren Zülfü Livaneli'nin yönettiği Veda filminde Fikriye Hanım karakterini oynamıştır.

Şimdi Kadın dizisinde oynayan ve yeni filminin heyecanını yaşayan Özge Özpirinçci kendisi gibi oyuncu olan Burak Yamantürk ile aşk yaşıyor. Engin Altan Düzyatan ile evlenecekleri konuşulan fakat sürpriz bir şekilde ayrılan Özge Özpirinçci, yeni filminin heyecanını yaşıyor.