Abone Ol

Özcan Deniz neden hastaneye kaldırıldı? Sağlık durumuyla ilgili gelişmeler

Medyafaresi.comözelhaber - Acile kaldırılan Özcan Deniz'in gittiği hastaneden canlı yayınla magazin D'ye bağlanıldı, gazeteci Bilal Özcan ise Deniz'in sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Özcan Deniz neden hastaneye kaldırıldı? Sağlık durumuyla ilgili gelişmeler

Elif Şahin / Medyafaresi.com

Önümüzdeki günlerde  Feyza Aktan ile evlenmesi beklenen oyuncu ve yönetmen Özcan Deniz'in bugün hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Hayranlarını korkutan Özcan Deniz'in sağlık durumuyla ilgili bilgileri ise gazeteci Bilal Özcan şu şekilde aktardı.

"Bildiğiniz üzere bir evlilik aşamasında belki de onun heyecanı var. 45yaşında bir insanın sürekli stres içinde ve yoğun şekilde çalışması bu tür sağlık problemleri doğurur. Sağlık problemiyle ilgili bir sıkıntısı yoktu, en son 5 sene evvel attan düşmüştü onun dışında bir sağlık sorunu yaşadığını düşünmüyorum ama 40 yaş sonrası yoğun çalışan insanlarda sağlık problemleri olabiliyor. Stres böyle hastalıkların baş nedeni. 6 film çekti bundan önce çektiği filmi tutmadı. Aile şirketi kurdu ve bir sürü yolunda gitmeyen şeyler oldu dolandırıcılktan bile dava açıldı hakkında...

Özcan Deniz fakir bir aileden geliyor ve bütün aileye o bakıyor. Perişan ve sefil bir yaşam sürmüş. 22 yaşından sonra şöhreti buldu, onun için artık sağlığının kıymetini bilmesi lazım"