Abone Ol

Ozan Doğulu Ece Doğulu çiftini ayıran Hera kimdir?

Ozan Doğulu'nun 11 yıllık eşi Ece Doğulu’ndan boşanmasına şarkıcı Hera’nın neden olduğu iddia edildi. Peki magazin dünyasının konuştuğu şarkıcı Hera kimdir?

Ozan Doğulu Ece Doğulu çiftini ayıran Hera kimdir?

HERA KİMDİR?

1989 doğumlu Kübra Hera Aslan İstanbul'da doğmuştur.

Spikerlik kariyeri öncesinde 2009 yılında Miss Beauty Of Turkey güzellik yarışmasına katılmış ve 2. olmuş ardından Tayland’da Uluslararası Miss Beauty Of World yarışmasında Türkiye’yi temsil etmiş ve Kainat 2. güzeli seçilmiştir. Çok iyi derecede İngilizce bilen Kübra Hera ayrıca İspanyolca eğitimide almıştır. NTV, Sportivi ve Tv Em Spor kanallarında yer almıştır.

İstanbul Üniversitesi İşletme bölümü mezunudur. Düzgün diksiyonu ve sunuculuğunun yanı sıra güzelliği ilede dikkatleri üzerine çeken Kübra Hera uzun bir dönem TV EM kanalında spor haberlerini sunmuştur. Ancak kanalın kapanmasının ardından mesleğine ara vererek yurt dışında yaşamını sürdürmüştür. Uzun bir süre sonra tekrar ekranlara dönüş yapmış ve 2016 yılında Habertürk ile anlaşmıştır.

Bir röportajda aslen Malatya’lı olduğunu belirten güzel sunucu, babaanne tarafının ise İran’lı olduğunu belirtmiştir.

Kübra Hera Aslan, 2 ay önce aranjör Ozan Doğulu ile birlikte Öle Öle isimli şarkıda düet yaparak müzik hayatına atılmıştır.

Ozan Doğulu Ece Doğulu çiftini ayıran Hera kimdir? - Resim: 1