Abone Ol

Oyuncu Ufuk Özkan Suriye'ye gitti

Kalk Gidelim dizisinde rol alan oyuncu Ufuk Özkan Suriye'ye moral ziyareti gerçekleştirdi.

Ünlü oyuncu Suriye'ye gitti

TRT 1 dizisi Kalk Gidelim'in başrol oyuncusu Ufuk Özkan, Polis Bayramı’ında Polis ve Askerlerimize sınır ötesinde moral operasyonu gerçekleştirdi.

Ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde Suriye’nin Al – Rai kentine giderek sınır ötesinde görev yapan polislerimiz ve askerlerimizle kucaklaştı. Yoğun ilgiyle karşılaşan Ufuk Özkan güvenlik güçlerimizin fotoğraf çekme ricalarını kırmadı ve yüzlerce hatıra fotoğrafı çektirdi. Özkan asker ve polislere moral vermenin yanı sıra Suriyeli çocuklara hediyeler verdi. Özkan “Kardeşlik Sınır Tanımaz! dedik ve kalktık Suriye’ye geldik. Hem güvenlik güçlerimizi hem de Suriyeli kardeşlerimizi ziyaret ettik. Suriye’de yaşam ve koşullar çok ağır. Bir nebze de olsa moral vermek istedik’’ diye konuştu.

Oyuncu Ufuk Özkan Suriye'ye gitti - Resim: 1

Dizinin yapımcısı Eyüp Üstün ise “güvenlik güçlerimiz dimdik görevlerinin başındalar. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin gerçekten büyük ve güçlü bir devlet olduğunu bir kez daha gördük. Devletimiz burada çok büyük insani yardımlar yapıyor. Devletimizle ve milletimizle gurur duyuyoruz” diye belirtti.

Staff Film’inyapımcılığını üstlendiği Kalk Gidelim dizisinin başrollerini Ufuk Özkan, Ayça Varlıer, Mehtap Bayrı ve Erkan Sever paylaşırken dizide Yıldız Kültür, Beyazıt Gülercan, Nalan Okçuoğlu, Emin Gürsoy, Kerim Yağcı, Aslı Omağ, Füsun Kostak, Onur Seyit Yaran, Andrey Polyanın, Alper Saylık, Öznur Ön, İlayda Aydın, Ece Aydemir, Sena Çakır, Can Kıran, Alican Okumuş ve daha oyuncu yer alıyor.