Abone Ol

Oyuncu Ali İl'i silkeleyerek soydular!

İstiklal Caddesi'nde bir mekâna giden sinema ve dizi oyuncusu Ali İl, bir süre burada vakit geçirerek daha sonra ayrılarak caddede yürümeye başladı.Yanına gelen iki kişi İl'i pantolonunun kemerinden tutarak silkelemeye başladı...

Oyuncu Ali İl'i silkeleyerek soydular!

Sinema ve dizi oyuncusu Ali İl, İstiklal Caddesi'nde bir mekâna gitti. Bir süre burada vakit geçiren İl, daha sonra ayrılarak caddede yürümeye başladı. Bu sırada oyuncunun yanına İsmail Ü. (29) ile Ali E. (28) yaklaştı. İkili bir süre sohbet ettikleri İl'i pantolonunun kemerinden tutarak silkelemeye başladı. Neye uğradığını şaşıran İl, iki arkadaşı iterek kurtulmak istedi. Bu sırada İl'in cebinden 200 TL'sini ve cüzdanını alan ikili kaçmaya başladı.

GÜVEN TİMLERİ YAKALADI

Parasının ve cüzdanının çalındığının farkına varmayan ünlü oyuncu yoluna devam ederken, olayı başından beri izleyen güven timleri iki hırsızı yakaladı. Cüzdan ve para İl'e teslim edildi.

"FARK ETMEDİM"

Konuyla ilgili emniyette ifade veren İl, olay anında sarhoş olduğunu belirterek "İkisi de yanıma yaklaştı. Konuşmaya çalıştılar. Ne dediklerini hatırlamıyorum. Birden beni silkelemeye başladılar. Ne olduğunu anlamadım. Paramı ve cüzdanımı çaldıklarını fark etmedim. Caddede bulunan güven timleri olayı fark edince soyulduğumu anladım. İkisinden de şikâyetçiyim" dedi.

MAHKEMEYE ZORLA GETİRME KARARI

Geçen yıl yaşanan bu olay üzerine savcılık, şüpheliler hakkında hırsızlık suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı. Görülmeye başlanan davanın duruşmalarına katılmayan İl hakkında mahkeme tarafından zorla getirme kararı çıkarıldı.

vatan